Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

M-Audio Bass Traveler

Termékkatalógus
M-Audio Bass Traveler
4,0 12 értékelés
Fül-/fejhallgató erősítő - elemmel működő, két fejhallgató kimenet (3.5mm-es sztereó jack) azonos jel egyidejű hallgatására, nagy kapacitású Li-Pol akkumulátor (körülbelül 8 óra üzemidő), LED indikátor (bekapcsolás, akkumulátor töltése és merülése), bekapcsolás és hangerőszabályozás egy gombon, állítható boost optimalizálás bármilyen fejhallgatóhoz, kompatibilis 16-100 ohm impedanciájú fejhallgatókkal, micro USB port a töltéshez, bemenet - 3.5mm-es sztereó jack
Kód:  MAU042 Termékszám:  Bass Traveler Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Bass Traveler

Kiváló minőségű fejhallgatód van, de a számítógépból, laptopból vagy más eszközből érkezett hang minőségével nem vagy elégedett? Pontosan a te problémádat oldja meg ez az akkumulátoros M-Audio Bass Traveler fejhallgató erősítő. Bármilyen 16-100 ohm impedanciával rendelkező fejhallgatóval használhatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható fejhallgató erősítő, tökéletes hangminőséggel
  • Két 3.5mm-es sztereó fejhallgató csatlakozó
  • Akkumulátor élettartama kb. 8 óra
  • 16-100 ohm impedanciájú fejhallgató kompatibilitás
  • Forgógombbal szabályozható hangerő és bekapcsolás

Kényeztesd magad maximális minőséggel

A Bass Traveler egy hordozható fejhallgató erősítő, amellyel jobb hangminőséget érhetsz el. Két 3.5mm-es aljzattal rendelkezik, így bármilyen eszközhöz csatlakoztatható. A forgógombbal állítható hangerő megkönnyíti a használatot. A beépített újratölthető lítium-polimer akkumulátor több órás folyamatos használatot szavatol, a töltés kényelmesen véghezvihető USB portról. A LED visszajelzés a működésről és a töltöttség állapotáról egyszerűvé teszi használatát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Annak mi lehet az oka, hogy más hasonló minimum 20-30 ezer, de akár 50-100 ezer forintba kerül...?

Kérdések és válaszok: M-Audio Bass Traveler
Kiegészítők: M-Audio Bass Traveler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Bass Traveler. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio Bass Traveler.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ