M-Audio Keystation Mini 32 II

Termékkatalógus
M-Audio Keystation Mini 32 II
4,6 7 értékelés
MIDI kontroller - USB billentyűzet, 32 alacsony profilú mini billentésű érzékeny billentyű, PC / iOS kompatibilitás, Ignite és Ableton SW szoftver
Kód:  MAU004a Termékszám:  CMID063

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Keystation Mini 32 II

Lépjen be a számítógép által generált zene világába az M-Audio Keystation Mini 32 szintetizátorral! Ezt az egyszerű, mégis erőteljes MIDI vezérlőt arra tervezték, hogy virtuális hangszereken játsszon. Adjon zenéjéhez a fúvósok, pengetősök vagy a nagyzenekar hanhatásaiból egyszerűen. A vezérlő 32 dinamikus (billentés érzékeny) billentyűvel rendelkezik és számos más vezérlő gombbal a billentyű tartományban. Használhatja ezeket a vezérlőket a hang kitartására, vagy módosíthatja a hanglejtést is a dinamikus hangzás léterhozása érdekében a Mac vagy PC készülékén.

A Keystation Mini 32 segítségével hatalmas tartományban válnak elérhetővé a különböző hangszerek és hatások, mint például a basszus, zongora, vagy a közepestől a magas hangokig számos hanghatás. A mellékelt Ignite AIR Music Technology szoftver több, mint 275 eszközt tartalmaz. Hála az arpeggiator intelligens technológiájának, amely a MIDI lejátszás során teljes akkordokat, vagy akár a dob mélységének lehetőségét támogatja, így valóban gazdagabbá teszi a zenét. Ezen felül, WAV vagy MIDI fájlokat is exportálhat, majd vissza importálhatja őket a DAM-jára (digitális audio munkaállomás)

Hála az USB hálózati forrásnak és  a szintetizátor méretének, az M-Audio Keystation 32 Mini II USB vezérlő a tökéletes megoldás a turnéjukon lévő zenészek számára például, akiknek szükségük van a zenei készülék funkcióira de nem szeretnének hatalmas vezérlőt magukkal hurcolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio Keystation Mini 32 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Keystation Mini 32 II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio Keystation Mini 32 II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation Mini 32 II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation Mini 32 II.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ