Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

M-Audio Oxygen 49 IV

Termékkatalógus
M-Audio Oxygen 49 IV
5 1 értékelés
MIDI billentyűzet - billentyűk száma: 49, félig kiegyensúlyozott billentyűzettel dinamikával, billentyűzet felülete: szintetikus elefántcsont, USB MIDI, pedál bemenet, súly 2,9 kg
Kód:  MAU007a Termékszám:  CMID075

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Oxygen 49 IV

Lépjen be a számítógépen komponált zenék világába az M-Audio Keystation Oxygen 49 szintetizátorral. Az egyszerű, de erőteljes MIDI kontrollert kifejezetten arra találták ki,  hogy virtuális  hangszereket szólaltasson meg. Fúvós, vonós vagy egy teljes zenekari kíséretet adni a számaihoz már nem okozhat többé gondot. A szintetizátor számos, programozható gombot, tolópotmétert és kontrollert tartalmat, amelyek zenei programjának teljes vezérlését lehetővé teszik, függetlenül attól, hogy PC-t vagy Mac-et használ.

Az Oxygen 49 széles hangszínskálát biztosít a basszusoktól kezdve a harmóniákon át a magas zongoradallamokig. A mellékelt SONiVOX szoftver, az Eighty-eight Ensemble képes a lehető leghitelesebb zongorahangszín előállítására. A tervezők különleges figyelemmel rögzítették a zongora hangjait a szoftver megírásakor. Ezért használja az Eighty-eight Ensemble-t minden zenei producer, aki a legteljesebb és leghitelesebb zongorahangszínt szeretné készülő zenéihez.

Az USB csatlakozónak és méretének köszönhetően a szintetizátor tökéletes választás olyan zenészek számára, akik szeretnék teljes mértékben felügyelni a zenei programjaikat, de nincs kedvük hatalmas kontrollereket cipelni.

 

A csomag tartalma:
Szintetizátor
USB kábel
Kézikönyv

 

Paraméterek

Billentyűk száma
49 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
814 mm Kész!
Mélység
243 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
814 mm Kész!
Mélység
243 mm Kész!
Magasság
94 mm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!

További tulajdonságok

Pedál bemenet
Pedál bemenettel Kész!
Bluetooth
Nem Kész!
Akkumulátorról működés
Nem Kész!
Adapter mellékelve
Nem Kész!
Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio Oxygen 49 IV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Oxygen 49 IV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio Oxygen 49 IV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 49 IV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 49 IV.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ