Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

M-Audio Oxygen 61 IV

Termékkatalógus
M-Audio Oxygen 61 IV
5 3 értékelés
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete szintetikus elefántcsont, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 3,4 kg
Kód:  MAU008a Termékszám:  CMID076

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Oxygen 61 IV

Lépj be a Keystation Oxygen 61 zenegép világába az M-Audi márkától. Ez az egyszerű, mégis erőteljes MIDI vezérlő különféle hangszerek virtuális eszköze. Többé nem okoz gondot fúvósok, húrosok vagy akár egy teljes zenekart hozzárendelése sem az általad komponált zeneszámhoz. A controller előre programozott mozdulatokat, mint például skálákat, hangeffektusokat tartalmaz és a sebességérzékeny trigger párna segítségével kivételes alkotói folyamatot biztosít a zene szoftver. Használd a szoftvereket, hogy módosítsd a hangmagasságot, mindössze egy Mac vagy PC eszköz használatával.

Keystation Oxygen 61 lehetővé teszi, hogy a hatalmas hangtartományban dolgozhass, a basszustól kezdve, a zongorán át egészen a magasabb hangokig. Mellékelt SONiVOX nevű szoftver Eighty-eight Ensemble modulja képes reprodukálni a zongora valódi hangjait is. A zongora hangja ebben a szoftverben gondosan rögzítésre került. Minden zenei producer, aki azt akarja, hogy a dalok igazán valósághűek legyenek a zongora hangjától, mind a Eighty-eight Ensemble modult használják.

Az USB csatlakozónak köszönhetően, a szintetizátor tökéletes megoldás zenészek számára, egy hatalmas vezérlő helyett elég a szoftver segítségével kiválasztani a megfelelő hangszereket.

Paraméterek

Billentyűk száma
61 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
977 mm Kész!
Mélység
243 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
977 mm Kész!
Mélység
243 mm Kész!
Magasság
94 mm Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!

További tulajdonságok

Pedál bemenet
Pedál bemenettel Kész!
Bluetooth
Nem Kész!
Akkumulátorról működés
Nem Kész!
Adapter mellékelve
Nem Kész!
Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio Oxygen 61 IV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Oxygen 61 IV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio Oxygen 61 IV.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ