MacBook Pro 13 "2015

Termékkatalógus
MacBook Pro 13 "2015
- Intel processzor, 13,3 "IPS LED 2560x1600 retina, 16 GB RAM, Intel Iris grafika, SSD 1TB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, Webcam, HDMI, 2x USB 3.0, 2x Thunderbolt port, SDXC olvasó, billentyűzet, OS X Yosemite
Kód:  Nl252s1dNAD Gyártó honlapja:

MacBook Pro 13 "2015

A Retina Display MacBook Pro az egyik legnépszerűbb Apple termék valaha. A 2,560 × 1,600 pont fantasztikusan finom felbontása és egy kiváló minőségű IPS panel kombinációja egyedülálló élményt nyújt. A nagyszerű megtekintési szögek és a több millió szín kiváló megjelenítésének köszönhetően különösen a grafikusok és újságírók keresik. A kijelző magas színvonala nem belefárad a szemébe, és ezért alkalmas arra, aki órát vagy órát tölti a monitor előtt. hosszú ideig dolgoznak az éjszakában. Ha megszokja, akkor alig fog hozzászokni a rosszabbá.

A 2015-ös verzió legfontosabb jellemzői

  • Intel Broadwell továbbfejlesztett processzorok
  • Force Touch nyomógomb nyomásérzékeléssel
  • Rendkívül alacsony energiafogyasztás legfeljebb 10 óráig
  • Nagyon gyors tiszta flash tárolás
  • 2 × Thunderbolt a 2. verzióban
  • Háttérvilágítású billentyűzet

Intel ötödik generációs mobil processzor

A gép középpontjában az Intel Core i5 kétmagos processzor a legújabb Broadwell mikroarchitektúrával és a 2.7 GHz-es alapsávval, de Turbo módban 3,1 GHz-re emelkedik. Bár a vezeték nélküli kábelsebességek még nem érhetők el, a 802.11ac a leggyakoribb felhasználási területeken, beleértve a hálózati meghajtó teljesítményét, kiváló bitsebességet biztosít. A külső vezeték nélküli eszközökhöz való párosításhoz a Bluetooth 4.0 kapcsolatot is kiválaszthatja.

A nagy újdonság egy vadonatúj érintõpad bevezetése, amelyet Force Touchnek neveztek el. A jól ismert gesztusok mellett egy teljesen új érzékenységi szintet is hordoz - tartalmaz nyomásérzékelőket . Egyszerűen nyomja meg az érintőpadot a videó felgyorsításához vagy egy erősebb vonal rajzolásához, valamint egy tollhoz vagy tollhoz.

Ragyogó felszerelés

Energiatakarékos és ütésálló garancia 128 GB SSD. Könnyedén bővítheti ezt az alapkapacitást külső meghajtókkal. Például egy Thunderbolt 2 vagy USB 3.0 port is gyorsan csatlakoztatható. Az előre telepített OS X Yosemite , amely már számos nagyon jó alkalmazást tartalmaz, természetesen magától értetődő. Ezenkívül tökéletesen beállított környezetet is tartalmaz, amely teljesen új szintő összeköttetést biztosít más iOS-eszközökkel.

Paraméterek

Notebook sorozata
Apple MacBook Pro Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Apple MacBook Pro Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MacBook Pro 13 "2015
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MacBook Pro 13" 2015. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MacBook Pro 13" 2015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MacBook Pro 13" 2015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MacBook Pro 13" 2015.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ