MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke

Termékkatalógus
MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke
MacBook - Intel Core i5 3,1 GHz-es Kaby Lake processzor, 13,3 hüvelykes IPS LED 2560x1600 Retina kijelző, RAM 16 GB LPDDR3, Intel Iris Plus Graphics 650, SSD 512 GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, Facetime 720p webkamera, 4x USB-C Thunderbolt 3, integrált Touch ID, Force Touch érintőpad, háttérvilágítású ENG billentyűzet, macOS Sierra
Termék információ: EN int. billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NL256a3e5g5 Termékszám:  Z0UN00061 Gyártó honlapja:
MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke Megszűnt

MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke

Egyszerűen zseniális, bármit is csinálsz.

Off
Touchpad Bar
Off
Touchpad Bar

Elődjéhez képest ez a modell gyorsabb és erősebb, ugyanakkor sokkal vékonyabb és könnyebb is. Az összes hordozható Mac modell közül ez büszkélkedhet a legfényesebb és legszínesebb kijelzővel. Az úgynevezett Touch Bar, a billentyűzetbe épített Multi-touch mozdulatokkal használható üveg érintősáv gondoskodik róla, hogy a számodra szükséges eszközök mindig a kezed ügyében legyenek. Az új MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született meg, és csak arra vár, hogy Te is felfedezd!

Off
MacBook Pro - tulajdonságok
Off
MacBook Pro - tulajdonságok
Off
MacBook Pro - tömeg és méretek
Off
MacBook Pro - tömeg és méretek

Új lehetőségek a Mac használatára

A Touch Bar érintősáv segítségével a legfontosabb eszközöket közvetlenül a billentyűzetről érheted el, amely automatikusan változik attól függően, hogy éppen milyen tevékenységet folytatsz. Biztosan számodra is ismerős lesz az összes Touch Bar elem. Egy gombnyomással választhatunk az elérhető parancsikonokból, hangulatjelekből és másból. Továbbá választhatod a teljes képernyős videó idővonal lehetőségét, vagy átugorhatsz az egyik fotóról a másikra, sőt, meg is szerkesztheted. Ezenkívül a Touch ID azonosításnak köszönhetően először jelentkezhetsz be a Mac készülékbe azonnal, az érzékelő használatával.

Off
Touch Bar
Off
Touch Bar

A Touch Bar automatikusan változik attól függően, hogy éppen mit csinálsz.

Off
A Touch Bar és az alkalmazások
Off
Touch Bar és alkalmazások
Off
Touch ID

Touch ID - a Mac kiváltsága

Mostantól a Touch ID érintő segítségével is bejelentkezhetsz a Mac-be. Emellett gyorsan hívhatod elő a rendszerbeállításokat és oldhatod fel a zárolt jegyzeteket is általa. Sőt, segítségével még a felhasználók között is válthatsz -  mindezt egyetlen érintéssel.

Off
Touch Bar mění funkce dle spuštěné aplikace

Touch Bar a kedvenc alkalmazásaidhoz

Az érintősáv teljesen megváltoztatja a mindennap használt alkalmazásokat. Testreszabhatóságának köszönhetően a független fejlesztők új dimenziót hozhatnak létre a már létező alkalmazásoknak. Még azoknak is, amiket még mindig fejlesztenek.

Minden területen verhetetlen

Az új MacBook Pro egy teljesen új laptophasználat fogalmát teremti meg a teljesítménye és hordozhatósága által. A csúcsminőségű grafikának, az Intel nagy teljesítményű Intel Kaby Lake processzorának és a legmodernebb memóriának köszönhetően a MacBook Pro megvalósítja ötleteidet, és mindezt gyorsabban, mint valaha.

Off
MacBook Pro Hardver
Off
MacBook Pro Hardver

A legragyogóbb, legszíngazdagabb hordozható Mac kijelző

Az új MacBook Pro a valaha látott egyik legjobb hordozható Mac számítógép! Világosabb LED háttérvilágítással és magasabb kontrasztaránnyal rendelkezik, ami mélyebb fekete és élénkebb fehér árnyalatokat eredményez. A nagyobb képpontrekeszeinek és a változó frissítési gyakoriságú képpontoknak hála sokkal gazdaságosabb, mint a korábbi generációk. És ez az első hordozható Mac kijelző, amely támogatja a széles színskálát, így még erősebb zöld és piros árnyalatokat kínál. A kép így realisztikus és részletgazdag lesz, ami létfontosságú a grafikai tervezés, a fényelés és a képszerkesztés szempontjából.

Off
MacBook Pro Kijelző
Off
MacBook Pro Kijelző

Egy hangszóró, amely önmagáért beszél. Méghozzá hangosan!

Off
MacBook Pro hangszórók
Off
MacBook Pro hangszórók

A teljesen újonnan tervezett hangszórók megnövelt dinamikatartományukkal képesek akár 58 százalékkal nagyobb hangerő biztosítására. Emellett a basszus is több, a korábbiakhoz képest két és félszer olyan hangos. Illetve, mivel a hangszóró közvetlen összeköttetésben áll a rendszer tápegységével, a csúcsteljesítmény háromszorosát garantálja. Ezért a MacBook Pro nagyszerű választás, ha gyorsan szeretnél zenét keverni, a helyszínen videót vágni az elkészített felvételből vagy filmeket nézni útközben.

Off
A MacBook Pro hangfunkciói
Off
A MacBook Pro hangfunkciói

Kényelmesebb billentyűzet. Nagyobb érintőpad

Az új MacBook Pro-val még élvezetesebb az interakció. Az újjáépített billentyűzet új, második generációs pillangómechanizmussal rendelkezik, amelyet a kényelmesebb írás érdekében hangoltak a jobb válaszreakció érdekében. A Force Touch érintőpad nagyobb, így több helyet biztosít az érintőműveletekhez és kattintásokhoz. 

Off
Billentyűzet szárnyas mechanizmussal
Off
Billentyűzet szárnyas mechanizmussal

Messze a legerősebb és legrugalmasabb port

A Thunderbolt 3 egy univerzális portban ötvözi a hatalmas sávszélességet az USB-C típusú szabvány rendkívüli sokoldalúságát. A Thunderbolt 2-nél kétszer gyorsabb 40 Gbps-os aljzat kitűnő adatátvitelre, töltésre és videó továbbítására. És mivel mindkét méretű MacBook Pro modell négy porttal került kialakításra, kiválaszthatod, hogy melyik oldali porto(ka)t szeretnéd használni. A meglévő eszközeid bármelyikét könnyen csatlakoztathatod kábel vagy átalakító segítségével. Ráadásul a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, ezért bárhogy is dugod be, mindig a helyén lesz.

Off
Thunderbolt 3
Off
Thunderbolt 3

Ezért valóban páratlan a Mac készüléke

A macOS a Mac készülékek operációs rendszere. Teljes mértékben kihasználja hardvere lehetőségeit, könnyen kezelhető és még jól is néz ki. Számos nagyszerű alkalmazást foglal magában, amelyek használata rendkívül élvezetes a mindennapi tevékenységek során. Az iCloud számos fantáziadús funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a Mac, az iOS eszközök és az Apple Watch használatát.

Off
macOS
Off
macOS

Paraméterek

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 7267U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Kapacita úložiště (celková)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 7267U Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Kész!
Cache Processzor
4 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
Iris Plus Graphics 650 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
macOS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Kapacita úložiště (celková)
512 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 px Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!
Akkumulátor-kapacitás
76 Wh Kész!
Akkumulátor üzemidő
10 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
1,37 kg Kész!

Interfész

Méretek

Szélesség
304 mm Kész!
Maximális magasság
14,9 mm Kész!
Mélység
212 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
EN int. Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Apple MacBook Pro Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MacBook Pro 13" Retina EN 2017 s Touch Barem Vesmírně šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MacBook Pro 13" Retina EN 2017 s Touch Barom Vesmírne sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MacBook Pro 13"; Retina DE 2017 mit Touch Barem Space-Grau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ