A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mad Catz F.R.E.Q. 3 fehér

Termékkatalógus
Mad Catz F.R.E.Q. 3 fehér
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató - PC-hez, beépített mikrofon, 3,5mm-es jack
Kód:  MH828f7 Termékszám:  MCB434090001/02/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz F.R.E.Q. 3 fehér

Kényeztesd magad egy olyan hangélménnyel, amely teljes mértékben magával sodor a játékba. A F.REQ. 3 sztereó fejhallgató pontos, kiegyensúlyozott hangzást nyújt, melyből nem fognak hiányozni az éles átmenetek, tiszta szopránok és erőteljes basszusok. Szerkezete könnyű, tartós és kényelmes, így a hosszú játékok végigülésekor is viselhető. Mint a díjnyertes RAT egerek, ezt a fejhallgatót is LAN versenyekhez tervezték. A prioritás nem csak a hangzás, hanem a kényelem is. A nagy kagylós kialakítás segít kiküszöbölni a figyelemelterelő hangokat, így jobban összpontosíthatsz a játékra. Van egy nyugalmi pozíció is a nyak körül, amikor a kagyló úgy van elforgatva, hogy nem zavaró.

Legfontosabb jellemzők

  • Sztereó fülhallgató beépített mikrofonnal
  • Páros kábelek a számítógéphez vagy okostelefon
  • Tartós és nagyon kényelmes kialakítás

Praktikus funkciók

A kagyló belsejében található mikrofon szabadságot nyújt, és nem lesz zavaró. Ha szeretnél egy kis nyugalmat, egyszerűen kattints a némításra. Csatlakoztasd a headsetet egy redukciós kábellel két 3,5 mm-es jackhez (PC-n) vagy egy 3,5 mm-es csatlakozóhoz, így téve alkalmassá a zseblejátszódhoz, és az okostelefonos hívásokhoz. A vezérlőgombok intuitív elhelyezése lehetővé teszi az egyszerű beállításokat. A GameSmart technológia pedg egyszerűsített telepítést és kompatibilitást nyújt a különböző eszközökkel.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz F.R.E.Q. 3 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. 3 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 3 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 3 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ