Shop roku 30 dnů na vrácení

Mad Catz FREQ 3 fekete

Termékkatalógus
Mad Catz FREQ 3 fekete
4,7 10 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es átalakító, 1,8 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  MH828f5 Termékszám:  MCB434090002/02/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz FREQ 3 fekete

Kényeztesd magad olyan audio élménnyel, amely teljesen bevon a játékba. A FREQ3 sztereó fejhallgató precíz és kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amelyből nem hiányozhatnak az éles váltások, a tiszta felső szólamok, és az erőteljes basszusok sem. Bár felépítése könnyű, mégis tartós és kényelmes, így hosszan tartó játékhoz is alkalmas. A díjnyertes RAT egerekhez hasonlóan ezt a fejhallgatót is LAN-bajnokságokra tervezték. Nem csak a hangzás, a kényelem is fontos. A nagy kagylókba bújtatott hangszóróknak hála kikapcsolhatod a külvilágot, és csak a játékra kell koncentrálnod. A kagylók úgy helyezkednek el a nyak körül, hogy a mozgás során ne legyenek zavaróak. 


A kagyló belsejében elhelyezett mikrofon teljes szabadságot nyújt, és ennek hála a külső zaj sem lesz probléma. Ha pedig nem szeretnéd, hogy halljanak, egyszerűen nyomd meg a némítás gombot. A fejhallgató USB-n keresztül, vagy 3,5 mm-es jack-el is csatlakoztatható, így akár okostelefonodba  is bedughatod, ha szeretnél valakit felhívni. Az irányító gombok intuitív elhelyezkedése könnyű beállíthatóságot biztosít. A GameSmart technológia egyszerű telepítést és nagy fokú kompatibilitást tesz lehetővé rengeteg eszközzel.

További információk:

Teljes harmonikus torzítás (THD):
<1%

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz FREQ 3 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. 3 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz F.R.E.Q. 3 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz FREQ 3 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz FREQ 3 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ