30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Mad Catz F.R.E.Q. 3 - piros

Termékkatalógus
Mad Catz F.R.E.Q. 3 - piros
Headset - PC-hez, beépített mikrofon, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  MH828f6 Termékszám:  MCB434090013/02/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz F.R.E.Q. 3 - piros

Lepd meg magad az egyedülálló hangzásélménnyel, amely teljesen magával ragad a játék során! A F.R.E.Q. 3 sztereó fejhallgató precíz és kiegyensúlyozott hangzást biztosít éles váltások nélkül, tiszta magas hangokkal, és erőteljes basszussal. Kivitelezése könnyű, tartós és kényelmes, így a hosszan tartó játékmenetek során sem okoz kellemetlenséget. A RAT egerekhez hasonlóan ez a headset is LAN-partikhoz lett kifejlesztve. Tervezése során nem csak a hangzásra fektettek hangsúly, hanem a hosszú játék-események során biztosított kényelemre is. A könnyű alkotóelemek elegendő helyet szolgáltatnak az egyéni beállításokhoz, valamint a nyak körüli laza viselethez, amikor is a kagylók pozíciója egyáltalán nem zavaró. Nagy méretüknek köszönhetően a kagylók megfelelő hangszigetelést biztosítanak, így teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz.

Legfontosabb jellemzők

  • Sztereó fejhallgató beépített mikrofonnal
  • Kábel a számítógéphez vagy okostelefonhoz való csatlakoztatáshoz
  • Tartós és rendkívül kényelmes kialakítás

Praktikus funkciók

A kagyló belsejében található mikrofon semmiben sem fog akadályozni. Ha egy kis egyedüllétre van szükséged, csak nyomd meg a Mute (némítás) gombot. A fejhallgató USB, és 3,5 mm-es csatlakozóval is rendelkezik, így kiválóan alkalmas zenelejátszókhoz, de akár telefonhívásokat is lebonyolíthatsz vele. A vezérlőgombok intuitív elhelyezése egyszerű beállítást tesz lehetővé: szabályozhatod a hangerőt és az ekvalízert, valamint anélkül aktiválhatod a 4D hangzást, hogy ki kellene lépned a játékból. A MultiSpeed GameSmart technológia egyszerű telepítést, és a különféle eszközökhöz való kompatibilitást biztosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz F.R.E.Q. 3 - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. 3 červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz FREQ 3 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz FREQ 3 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz FREQ 3 rot.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ