Akvizice ApF HU Shop roku

Mad Catz FREQ 5 piros

Termékkatalógus
Mad Catz FREQ 5 piros
4,6 5 értékelés
Gamer fejhallgató - PC-khez, zajcsökkentés, USB + 3,5 mm-es jack
Kód:  MH828g2 Termékszám:  MCB434030013/02/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz FREQ 5 piros

A MadCatz cég felső kategóriás tevezésű fülhallgatóját elsősorban a legnagyobb ínyenceinek ízléséhez tervezték. Akár zenét akar hallgatni, játszani, vagy hívások bonyolítani Skype-on, a Mad Catz F.REQ. 5 biztosítja a hang maximális érthetőségét és az igazi kényelmet. A praktikus, környezeti zajok szűrésérére képes mikrofon levehető, így használhatja a fejhallgatót menet közben is. A 3,5 mm-es jack-nek köszönhetően fejhallgatóját csatlakoztathatja mp3 lejátszójához vagy okostelefonjához.

A nagy, 50 mm-es neodimium mágneses jelátalakítók biztosítják a valódi basszust és metsző magas hangokat. Annak ellenére, hogy a fülhallgató fém alkatrészeket tartalmaz a hosszú élettartam biztosítására, meglepően könnyű. Magán a szerkezeten találhatók az intuitívan kezelhető hangerőszabályozó és equalizer gombok, így odafigyelés nélkül is tudja kezelni.

Minden bizonnyal hasznosnak találja majd a mikrofon azonnali elnémítását szolgáló gombot, így ismerősei azt hallják csak amit Ön akar. Annak ellenőrzésére, hogy a mikrofon be van-e kapcsolva, egy állapotjelző LED szolgál.

Műszaki adatok:

Különleges tulajdonságok:
Kezelőgombok közvetlenül a fülhallgatón
Levehető mikrofon
Forgalom szüneteltető gomb
Kis, 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozó
N38-as típusú neodímium mágnes

Frekvencia tartomány:
20Hz - 20kHz

Membrán anyaga
Mylar / PET 50 mm

Kábel hossza:
2 m (USB)
1 m (3,5 mm)

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz FREQ 5 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. 5 červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz F.R.E.Q. 5 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 5 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 5 Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ