AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Mad Catz MMO 7

Termékkatalógus
Mad Catz MMO 7
Gamer egér MMO 7 Gaming Laser 6400 dpi állítható méretének megfelelően a tenyér cserélhető markolat és az ellensúly, 13 billentyű (5 programozható), gyorsulás akár 50G, USB 2.0 csatlakozó, aranyozott
Kód:  MH701am1b

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz MMO 7

MadCatz Cyborg M.MO 7 kitolja a képességeit játék perifériák ismét egy lépéssel tovább. Ez használ az összes képességeit a díjnyertes FPS sorozat kiborg egerek és rajtuk kívül, hozzáteszi kifinomult ergonómia és a kiváló irányíthatóság, köszönhetően a kapcsolat lesz a legerősebb fegyver. Nem számít, hogy egy rajongó a WoW, EVE, a Lord of the Rings Online, a Star Wars: The Old Republic, a Guild Wars vagy Rift. Cyborg M.MO 7. nyújt hatékony makróprogramozást támogat semmilyen MMO játék.

legfontosabb jellemzői

  • Teljesen testre szabható RGB háttérvilágítással
  • Trinity výměných "fogást" burkolatok
  • Dual lézeres érzékelő
  • Támogatja a népszerű MMO
  • programozható makró
  • Változó hosszúságú egér

hihetetlenül változó

A programozható gombok akkor együtt háromállású kapcsolóval MMO és egy kétállású MMO váltógombot közvetíteni 78 felhasználó által definiált parancsok minden játék, amelyet választott. Van is egy előre elkészített plug-in a WoW, amit játszani akár, hogy könnyebbé és megszünteti annak szükségességét, hogy külön beállítás.Használja az 5D rákattintva fel és le, jobbra és balra, vagy egy klasszikus megszorította.Tökéletes hely alatt a hüvelykujjával biztosít villámgyors hozzáférést biztosít a legfontosabb játék parancsokat. A mérete és alakja a gombok tapasztalatai alapján a mérnökök MadCatz a fejlesztés a legfejlettebb gaming egér, amely garantálja a tökéletes optimalizálás.

tökéletesen ergonómikus

Hogyan vadásznak? Akár megfogják "a kézi" vagy "ujj", így mindig optimális ergonómia. Könnyen és gyorsan szabhatja a hossza az egér méretétől függően a kezed, és hogyan tartja. Ezen felül, akkor lehet mozgatni kényelmesen hüvelykes panel előre / hátra, és fordítsa el kifelé optimálisan igazodik a minden felhasználó számára.Tökéletes alkalmazkodás súly segít viszont 5 db mellékelt súlyokat.

Eagle eye

Cyborg M.MO 7 tartalmaz egy lézeres érzékelő "iker-eye" új generáció, amely beolvassa az egyes tengely mentén, és ellenőrzi, akár egy lenyűgöző 6 méter másodpercenként, hihetetlen pontossággal. Nem csak a játékosok, akik kedvelik az alacsony érzékenység és a nagy sebességű mozgás egyszerűen a legjobb megoldás. Négy felhasználó által megadható DPI beállításokat a tartományban 25-6400 és dedikált váltógomb lehetővé teszi az egyszerű alkalmazkodást a különböző játék változat. Cyborg ST Software segítséget nyújt teljes körű ellenőrzése alatt az egyedülálló tulajdonságai egér játék. Snadno na něm naprogramujete makra, nastavíte klávesové zkratky, upravíte citlivost kurzoru, vytvoříte různé herní profily a přiřadíte příkazy k programovatelným tlačítkům. Minden egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen közvetlenül a számítógéphez


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
3,5 cm Kész!
Mélység
11,6 cm Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz MMO 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz MMO 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ