Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mad Catz MMO TE piros

Termékkatalógus
Mad Catz MMO TE piros
Gamer egér Wire, 8200 DPI, 20 gomb (programozható), gyorsulás akár 50G, aranyozott USB-csatlakozó
Kód:  MH701am8 Termékszám:  MCB437140013/04/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz MMO TE piros

Ezzel egér játékokhoz Ön mindig jól felkészült, hogy nyerni minden játék. Ez használ az összes képességeit a díjnyertes FPS egerek egy sor Cyborg és rajtuk kívül, hozzáteszi kifinomult ergonómia és a kiváló irányíthatóság, ez lesz a legerősebb fegyver. Tartós anyag ellenáll kezelése még extrém harc. Nem számít, hogy egy rajongó a WoW, EVE, a Lord of the Rings Online, a Star Wars: The Old Republic, a Guild Wars vagy Rift. Cyborg M.MO 7. nyújt hatékony makróprogramozást támogat semmilyen MMO játék.

60 programozható parancsok

Hozzon létre egy korlátlan számú profilt, amelyben meg lesz 60 felhasználó által definiált parancsokat közvetített 20 programozható gomb. A területen a hüvelykujj kerül a kézre eső gombok 12. Válassza ki a különböző beállításokat minden egyes játék és a karakter, készített három előre beállított profilok népszerű játék.

8200 dpi-s lézeres érzékelő

M.MO TE tartalmaz egy lézeres érzékelő automatikusan felismeri felületet, amelyen ez található, és ennek megfelelően végzi testreszabás. Em akár egy megdöbbentő hat méter másodpercenként, hihetetlen pontossággal. Nem csak a játékosok, akik kedvelik az alacsony érzékenység és a nagy sebességű mozgás egyszerűen a legjobb megoldás. Négy felhasználó által megadható DPI beállításokat tartomány 100-8200 rádió gomb egyszerű alkalmazkodás a különböző játék változat.

tökéletes megértése

Hogyan vadásznak? Akár megfogják "a kézi" vagy "ujj", így mindig optimális ergonómia. Gyorsan és könnyen alkalmazkodjanak a hossza az egér méretétől függően a kezed, és hogyan tartja. Az egér a 100 g kábel nélkül tartozik a legkönnyebb a maga nemében.

Hatékony programozó szoftver

Cyborg ST Software segítséget nyújt teljes körű ellenőrzése alatt az egyedülálló tulajdonságai egér játék. Szemléletesen akkor programozott makrók beállítani gyorsbillentyűkkel állítsa a kurzort érzékenység, hozzon létre egy másik játék profilokat és parancsot kell hozzárendelni a programozható gombok. Minden egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen közvetlenül a számítógépre.


Műszaki adatok:

érzékelő:
Felbontás: 100-8200 DPI (lépések 5 DPI)
Gyorsulás: 50 G
Photographing: 1000 Hz
Scan sebesség: akár 6 m / s

Következő:
Funkció állandó üzemmód (Always On)
LED háttérvilágítás minden üzemmódban - piros, kék, lila
Állítható méretű és alakú

csatlakozás:
fonott
Csatlakozó: USB 2.0, aranyozott

Szín indokolt igények:
piros

Támogatott operációs rendszerek:
A Windows XP és a magasabb
Mac OS X


Paraméterek

Méret & súly

Tömeg
100 g Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
8 200 DPI Kész!
Válaszidő
5,88 ms Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz MMO TE piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. TE červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz MMO TE červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz TE MMO rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz TE MMO rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ