A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Mad Catz RAT 6

Termékkatalógus
Mad Catz RAT 6
4,6 12 értékelés
Gamer egér - vezetékes, lézer, 8200DPI, 11 gomb, RGB, jobbkezeseknek, USB, 1.8m hosszú kábel, fekete, cserélhető fedelek és súly
Kód:  MH701ab1 Termékszám:  MCB4373200A3/04/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz RAT 6

le
Mad Catz R.AT 6

Modern technológia

Egy kitűnő egér, amely kiváló paramétereivel és futurisztikus piros kinézetével igazán vonzó lesz a számítógépes játékok iránt rajongók számára. Az egérben a lézeres érzékelő fel van szerelve az Always On funkcióval, amely biztosítja a szenzor folyamatos készenlétét, ezáltal azonnal reagál a mozgatásra.


Rendkívül pontos érzékelő

A mellékelt szoftvernek köszönhetően különböző DPI beállítású profilokat állíthatsz be, amelyek között akár játék közben is könnyedén válthatsz az egéren található gomb segítségével. Az érzékelő felbontása elérheti akár az óriási 8200 DPI értéket is.

le
Mad Catz R.AT 6

le
Mad Catz R.AT 6

A nagyon gyors mozgás sem akadály

Az egér akár 30G gyorsaság követésére is képes, ezáltal a nagyon gyors mozgások lekövetése sem jelent akadályt. Az eszköz magas, akár 1000Hz frissítési képességgel rendelkezik, ami különösen hasznos FPS játékok közben, ahol minden ezredmásodperc számít.


Programozható gombok

Ez a modell 11 programozható gombbal rendelkezik. Létrehozhatsz korlátlan számú profilt a különböző játékokhoz a fentebb említett szoftverrel. 3 különböző profil között az egéren található gombokkal is válthatsz, akármilyen szoftver telepítése nélkül. 

le
Mad Catz R.AT 6

le
Mad Catz R.AT 6

Tökéletes ergonómia

Az egér bárkinek kézre áll a tenyér mérete alapján állítható markolatnak köszönhetően. A legjobb eredménye elérése érdekében az egér súlyát is testreszabhatod három darab, egyenként 6 grammos súllyal. A 3 különböző RGB megvilágításnak köszönhetően mindig a hangulatodnak megfelelő színben pompázhat az egered. Előre beállított profilok is rendelkezésedre állnak a játék közbeni tökéletes megvilágításért. 


Paraméterek

Tömeg
0,12 kg Kész!
Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Méret & súly

Tömeg
0,12 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz RAT 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz RAT 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 6 Gaming Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 6 Gaming Maus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ