AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Madman csuklóra

Termékkatalógus
Madman csuklóra
4,0 1 értékelés
Tartó - GoPro kamerákhoz
Kód:  MDN003e5d Termékszám:  8594176660646 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Madman csuklóra

A Madman tartónak köszönhetően GoPro kamerája óraként is viselhető, így egyedülálló felvételeket rögzíthet. Ez a csuklópánt minőségi anyagból készült, és köszönhetően rugalmasságának nem kell aggódnia a karcolásoktól. Kézre tökéletesen illeszkedik, és kizárólag a beszerzett felvételekre összpontosíthat. A tartó szükség szerint állítható, és tépőzárral rögzíthető a csukló körül. Rögzíthető kabátra és kesztyűre is, amely kihasználható a téli hónapokban. A csuklópánt különösen hasznos sportolók számára, amely lehetővé teszi felvételek készítését szabad kézzel.

A kamera telepítése a tartóba gyors és egyszerű - csak használja a klasszikus GoPro csavart. A mechanizmus a tartón lehetővé teszi a kamera 360 fokos elforgatását, amelyet minden bizonnyal értékelni fog az összes kedvenc tevékenysége mellett. Ezen kívül, bármikor használhatja a biztosítékot, amellyel könnyen le lehet zárni a kamera helyzetét. 

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
GoPro Hero4
GoPro Hero4 SESSION
GoPro Hero4 SILVER
GoPro Hero4 BLACK
GoPro HERO5 SESSION
GoPro HERO5 BLACK

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MadMan na zápěstí . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MadMan na zápěstí . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Madman für das Handgelenk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Madman für das Handgelenk.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ