Shop roku Akvizice ApF HU

MadMan Octopus nagy kék

Termékkatalógus
MadMan Octopus nagy kék
Fényképezőgép állvány - a digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, kamerákhoz és fényképezőgépekhez, egyenetlen felületeken is használható
Kód:  MDN004d Termékszám:  8594176661131

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MadMan Octopus nagy kék

A maximálisan rugalmas MadMan állvány könnyű, nagyon kompakt, és olyan helyeken is használhatod, ahol a normál állványok csődöt mondanak. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak lehetővé teszik, hogy az állvány köveken vagy sziklákon is megálljon – állítsd a lábait bármilyen helyzetbe is. Az egyedülálló állványjellemző tulajdonságainak köszönhetően egy szinttel ismét feljebb emelheted felvételeid színvonalát. Tudsz vele fotózni a nem-hagyományos helyekről is és szokatlan szögekből is. A lehetőségek valóban számtalanok, csak tőled és ötleteidtől függ, hogy mennyire használod ki őket.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű, tartós anyag
  • Robosztus és tartós kivitelezés
  • Tökéletes hordozhatóság
  • Kompatibilis a kamerák és fényképezőgépek túlnyomó többségével az univerzális 1 hüvelykes  állvány-csavarmenet használatával
  • Könnyen rögzíthető egyenetlen felületekre a rugalmas habszerkezet miatt
  • Gömbfej a készülék pontos pozícionálásához

Az állvány egy klasszikus 1/4 hüvelykes menettel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a kamerák és fényképezőgépek túlnyomó többségével, és az összeszerelése nagyon egyszerű - csavard be a menetet! A menet a gömbfejen van, így beállíthatod a kompozíció pontos szögét. Úgy csavarozd fel, hogy lezárod a csavart utána, és akkor az előre beállított pozícióban marad az állvány! 

További információ:

Kompatibilitás:
GoPro HERO4
GoPro HERO4 SESSION
GoPro HERO4 SILVER
GoPro HERO4 BLACK
GoPro HERO5 SESSION
?GoPro HERO5 BLACK


Méretek:
320 × 90 × 90 mm

Tömeg:
600 g

Maximum terhelés:
5 kg

Szín:
kék

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MadMan Octopus velký modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MadMan Octopus veľký modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MadMan Octopus Dreibeinstativ groß - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MadMan Octopus Dreibeinstativ groß - blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ