A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

MadMan rugalmas állvány Drift HD

Termékkatalógus
MadMan rugalmas állvány Drift HD
4,5 4 értékelés
Fényképezőgép állvány - modern dizájn, Drift kamerákhoz
Kód:  MDN004g Termékszám:  8594176660356
MadMan rugalmas állvány Drift HD Megszűnt

MadMan rugalmas állvány Drift HD

A rendkívül rugalmas MadMan állvány könnyű, kompakt kialakítású, és olyan helyeken is használható, ahol a normál állványok nem megfelelőek. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak lehetővé teszik, hogy az állvány köveken vagy sziklákon álljon - a lábai gyakorlatilag bármilyen helyzetbe állíthatók. Az egyedülálló állvány tulajdonságainak köszönhetően magasabb szintre emelheted felvételeid minőségét. Nem hagyományos helyekről és szögekből is képes leszel fotókat készíteni. A lehetőségek száma szinte végtelen, kivitelezésük csak tőled és az ötleteidtől függ.

Az állvány hagyományos, 1" méretű csavarmenettel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb kamerával és fényképezőgéppel, melyek rögzítése így rendkívül egyszerű - csak rá kell csavarni a készüléket a menetre. A csavarmenet a gömbfejen helyezkedik el, így a kompozíció pontos szöge is beállítható. A fejről nem hiányozhat a zárócsavar sem, így ennek alkalmazásával az előre beállított pozícióban marad az állvány.

Paraméterek és specifikációk:

Főbb jellemzői:
Rugalmas állvány gumírozott csuklós kivitelben
Univerzális, 1" méretű csavarmenettel
Gömbfej zárócsavarral

Maximális terhelés:
3000 g

Méretek:
290 x 65 x 65 mm

Tömeg:
278 g

Kompatibilitás:
Állványra csavarható kamerák
Sony akció kamerák
GoPro HERO4
GoPro HERO4 SESSION
GoPro HERO4 SILVER
GoPro HERO4 BLACK
GoPro HERO5 SESSION
?GoPro HERO5 BLACK

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MadMan Flexibilní střední pro Drift HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MadMan Flexibilný stredný pre Drift HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MadMan Flexibles Stativ für Drift HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MadMan Flexibles Stativ für Drift HD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ