Akvizice ApF HU Shop roku

Madsen 2in1 - Samsung Galaxy S6 Edge, Fekete

Termékkatalógus
Madsen 2in1 - Samsung Galaxy S6 Edge, Fekete
Mobiltelefon tok - mágneses, bőr, tisztító spray, állvánnyá alakítható, edzett védőüveg, tisztítókendő
Kód:  MDS012c Termékszám:  MADLCSSAGAS6EBOMABK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Madsen 2in1 - Samsung Galaxy S6 Edge, Fekete

Ne hagyd, hogy telefonod összekarcolódjon, vagy más módon sérüljön meg - szerezd be ezt a kiváló tokot a Madsen House termékcsaládból, és telefonod elegáns, előkelő megjelenéssel büszkélkedhet. Eleganciája főként a felhasznált anyagoknak köszönhető, mint például a műbőr, és a minőségi műanyag tok, amelynek köszönhetően telefonod stabilan marad a helyén. Kettő az egyben kialakítása is biztosan tetszeni fog majd Neked, hiszen két részből áll - egy összecsukható tokból, és egy hátlapból, amelyet mágnesesen csatolhatsz le az összecsukható tokról. Így mindig Te döntheted el, hogy milyen szintű biztonsággal szeretnéd felruházni telefonodat.

Legfontosabb jellemzők

  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • A méltán híres Madsen House családi vállalkozás megbízható terméke
  • Kettő az egyben
  • Praktikus mágneses záródás
  • Rekesz hitelkártyák tárolására
  • Edzett védőüveg, tisztító kendő és speciális spray a csomagban

Szín:
fekete

A tok olyan kellemes kis apróságokkal rendelkezik, amelyek garantáltan lenyűgözik használóját. Ilyenek például a hitelkártyák tárolására kialakított nyílások, vagy a mágneses záródás. A csomagban edzett üvegből készült védőüveget találsz, amely a tokkal együtt megvédi telefonod képernyőjét a karcolódástól, és jelentősen csökkenti a betörés esélyét, ha esetleg kicsúszna a kezedből a készülék, és a földön landolna. A Madsen tok egyébként állvánnyá alakítható, amikor éppen filmeket vagy videókat szeretnél nézni készülékeden, az pedig már csak hab a tortán, hogy a csomagban találsz egy tisztító spray-t, és törlőkendőt is.

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Madsen 2in1 - Samsung Galaxy S6 Edge, Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Madsen 2in1 pro Samsung Galaxy S6 edge černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Madsen 2in1 pre Samsung Galaxy S6 edge čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Madsen 2in1 für Samsung Galaxy S6 Rand schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Madsen 2in1 für Samsung Galaxy S6 Rand schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ