A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Mafia II Special Extended Edition

Termékkatalógus
Mafia II Special Extended Edition
4,7 141 értékelés
PC játék - A csomag tartalmazza az eredeti Mafia II játékot és három DLC-t: Betrayal of Jimmy, Jimmy’s Vendetta és Joe’s Adventures + négy tematikus csomagot - Vegas, Renegade, Greaser és War Hero
Kód:  WG129c Termékszám:  5908305214229

Mafia II Special Extended Edition

    Mafia II Special Edition, amely tartalmazza az összes hivatalos DLC bővítményt: Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta and Joe's Adventures. Ezenkívül  négy tematikus csomag is megtalálható benne: Vegas, Renegade, Greaser és War Hero!

    Mafia II
    A teljesen új technológiával tervezett Mafia II az Egyesült Államokban játszódik a 20. század közepén, és a szervezett bűnözés sötét és kegyetlen világának történetét meséli el nekünk. A  Studio 2K Czech a Mafia első részéből merített ihletet, amelyből eddig több mint 2 millió példány talált gazdára, és ahol igazi adrenalin löket a maffiavilágba tett kirándulás. Hála az új generációs motornak - amelyet kifejezetten a Mafia II-höz készítettek - a játékosoknak lehetőségük adódik a sorozat új generációs fejlesztéseit megcsodálni, melyek meghatározó elemei a gengszter témájú akció játéknak. Lövöldözés, verekedés és autós üldözések sora jellemzi az új, magával ragadó dimenziót.

    Élvezni fogod Vito szerepét, a szegény bevándorló fiáét, aki megpróbál kitörni a szegénységből. Az utcán megtanulta, hogy tisztelet és jólét csak annak jár, aki gengsztereknek dolgozik. Most mindent feláldoz azért, hogy apjával ellentétben, a saját kezébe vegye sorsát. Gyermekkori barátjával együtt, aki eleinte csak egy jelentéktelen senki a szervezetben, Vito egyre feljebb és feljebb kapaszkodik a maffia ranglétráján. De az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik.

    The Betrayal of Jimmy
    The Betrayal of Jimmy bővítménnyel szinte arcade játékélményt nyújt a Mafia II. A csapat átemelte egy szabadon bejárható világba a játék legszórakoztatóbb elemeit: lövöldözést, vezetést, rablást, stb. és egy pontokért folyó versennyé alakította. Minden a szép autókról, a robbantgatásokról, a csúcssebesség eléréséről és a nagyváros kihasználásáról szól. Ha a Mafia II már-már túl nagyívű történet neked, akkor a The Betrayal of Jimmy biztos tetszeni fog - pontokat szerezhetsz driftelésért, gyorshajtásért, fejlövésért, gyilkos kombókért és sok egyéb dologért. Arcade stílusban bukkannak fel a képernyőn a hatalmas villogó ikonok által jelzett célpontok.

    Jimmy sok mindenben különbözik a játék főhősétől, Vitotól. Míg Vito igazából jó ember, akit beszippantott az alvilág, Jimmy már jó ideje bemocskolta magát. Borotvált fejével, fekete ruhájával és sötét szemüvegével pont az a fajta srác, akit jobb elkerülni, és inkább ajánlatos átmenni előle az út túloldalára. Amikor Jimmy egy átverés áldozata lesz, és fogalma sincs, hogy mi történik, különböző feladatokat kap a családtól, hogy kiderüljön az igazság. Néhány új családot is megismerhetsz, de némelyik karakter több történetben is megjelenik, ilyenek például a főszereplők - a csodálatos Empire Bay városa. A 25 változatos küldetésnek köszönhetően a The Betrayal of Jimmy bővítmény remekül kiegészíti a játékélményt.

    Jimmy's Vendetta
    A Jimmy's Vendetta kiegészítésben ismét a gengszter Jimmyvel találkozunk, aki jelenleg épp börtönben ül. Itt töltötte az elmúlt 15 évet, mivel a munkaadója elárulta az egyik munka elvégzése után. Jimmy kihasználva egy börtönlázadást, megszökik egy szennyesládában. Amikor megérkezik Empire Bay-be, elkezd kidolgozni egy tervet, hogy megbosszulja a két maffia család vezetőjén árulásukat.  Meg akarja buktatni birodalmukat!

    A Jimmy's Vendetta bővítmény 30 küldetése nehezebb, mint maga a fő játék. Jimmynek nem csak a túlerőben lévő ellenfelekkel kell megküzdenie, hanem versenyt kell futnia az idővel is. A fő játékkal ellentétben, ahol az összes küldetést rendre teljesíteni kell, itt a játékos eldöntheti, hogy melyik melót vállalja el. Ahogy az idő halad, változik a napszak és az időjárás is. Ebben a DLC-ben a tuningolásnak köszönhetően még gyorsabb autókkal száguldozhatunk.

    Joe's Adventure
    A Joe's Adventures-ben Joe Barbara - Vito barátja bőrébe bújunk. Joe gyerekkora óta ismeri Vito-t, és barátságuk töretlen is volt egész addig, amíg Vito börtönbe nem került. Ez a bővítmény választ ad arra a kérdésre, hogy mi is történt Empire Bay-ben, míg Vito rács mögött volt. S mi több, játékosként nem csak azt tudjuk meg, mit csinált Joe Vito elvesztegetett évei alatt, hanem jó néhány titkot is felfedhetünk Scaletta elítélésével kapcsolatban.

    A DLC számos küldetésének elvégzése mellett, néhány eddig még ismeretlen helyre is ellátogathatunk, például különböző épületekbe, pályaudvarokra, dokkokhoz és tavakhoz. A játék új ruhákkal és gyűjthető cuccokkal is gazdagodik. A zenei aláfestés pedig néhány 40-es, 50-es évekbeli dallal egészül ki.

    Paraméterek

    Műfaj
    Akció Kész!
    Szöveg
    CS, EN, DE, PL, FR, ES, IT Kész!
    Szinkron
    EN, DE, FR, ES, IT Kész!
    Korhatár
    18 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Akció Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    CS, EN, DE, PL, FR, ES, IT Kész!
    Szinkron
    EN, DE, FR, ES, IT Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    18 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak Kész!

    Verzió

    Platform
    PC - doboz Kész!
    Kiadás
    Season Pass Kész!

    Platform / Licenc

    Platform
    PC Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!

    Minimum követelmények

    Processzor frekvencia
    3 GHz (3 GHz) Kész!
    Videókártya
    nVidia GeForce 8600 GT Kész!
    RAM memória
    1,5 GB Kész!
    Szükséges hely a merevlemezen
    8 GB Kész!
    Operációs rendszer
    Windows XP Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Mafia II Special Extended Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mafia II - Speciální Edice CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ