Apple Magic Trackpad 2 - ezüst

Termékkatalógus
Apple Magic Trackpad 2 - ezüst
4,8 27 értékelés
Trackpad - Bluetooth, Lightning port, Force Touch, Multi-Touch technológia
Kód:  TL241d Termékszám:  MJ2R2ZM/A Gyártó honlapja:
Apple Magic Trackpad 2 - ezüst Megszűnt

Apple Magic Trackpad 2 - ezüst

Az Apple Trackpad új változatát 30 %-kal nagyobb üvegfelülettel, első rangú akkumulátorral ruházták fel, és könnyedén reagál a gesztusokra is. Látványos kialakításának köszönhetően tökéletes választás lehet a fényűző elektronikai eszközökért rajongók számára, akik egyaránt értékelik a formát és funkcionalitást. A tervezők laposabb kialakítást választottak, így az eszköz kényelmesebbé vált az ujjak számára. A nagyobb felületnek és a laposabb kialakításnak köszönhetően a görgetés és lapozgatás messze kényelmesebb lett. 

Legfontosabb jellemzők

  • Esztétikailag megnyerő, funkcionális kialakítás
  • Laposabb kialakítás a külső megjelenés és az ergonómia javításáért
  • Nagy, érzékeny üvegfelület, több ujj számára is
  • Intuitív gesztusok egyszerűsítik a használatot
  • Megkülönbözteti az ujjak nyomásának mértékét
  • 1 perc töltéssel 1 órán át képes üzemelni
  • A teljesen feltöltött akkumulátor töltöttsége akár 1 hónapig is kitart
  • Tartalmazza a feltöltéshez szükséges Lightning- USB átalakító kábelt is

Még több interakció

A nagyobb üvegfelület egészén ugyanolyan érzékenységgel reagál, mindegy hol nyomja meg. A Force Touch technológia egyedülálló. Ez segít felismerni a finomabb nyomáskülönbségeket is. Az érintőpárna különböző funkcióihoz különböző nyomást használhat. Eltérő erejű nyomásokkal a lehetséges funkciók széles kínálatát érheti el.

Miért nem használja egyszerre több ujjal?

A felület a több ujjal kivitelezett gesztusokat is képes rögzíteni, így még élvezetesebbé teszi a mindennapi használatot. Például, a böngészőben az előző és következő oldal között két ujja csúsztatásával ugrálhat. Fényképnézegetés? Két ujjának egymástól való távolításával felnagyíthatja az ön számára érdekes részleteket. A böngészési felületek és teljes képernyős alkalmazások közötti váltáshoz egyszerre mozgassa három ujját.  Három ujjának felfelé csúsztatásával pedig madártávlatból tekinthet a Mac-en futatott minden alkalmazásra.

Az akkumulátorok jövője

Többé nem kell az akkumulátorok után kutatnia. A Trackpad 2 saját, beépített akkumulátorral rendelkezik. Az eredmény pedig egy még letisztultabb struktúra. Az Appletől mi mást is várhatna? Még az akkumulátor sem átlagos. Egyetlen perc alatt, egy órányi használatra elegendő töltöttséget képes felvenni. Az akkumulátor teljes feltöltési ideje 2 óra 15 perc, de ez egy hónapig is képes kitartani, számítógéppel vagy notebookkal történő átlagos használat esetén.

 

Paraméterek

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Magic Trackpad 2 - stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Magic Trackpad 2 – strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Magic Trackpad 2 - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Magic Trackpad 2 - silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ