30 dnů na vrácení ApF HU

Magnat Monitor Supreme 202 - kávé

Termékkatalógus
Magnat Monitor Supreme 202 - kávé
4,9 13 értékelés
Hangfal - passzív, 2.0 hangrendszer 200W teljesítmény, 34 - 40000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 8 Ohm impedancia, analog audio,
Kód:  MGN010j0 Termékszám:  Monitor Supreme 202 Mocca

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Magnat Monitor Supreme 202 - kávé

A Magnat Monitor Supreme 202 a kitűnő hangzás szerelmeseinek lett kitalálva. Legnagyobb előnye, hogy adottságai ideális arányban állnak a termék árával. A limitált elérhetőséget és a teljesítményt figyelembe véve a gyártó úgy döntött, hogy a design helyett inkább a hangszórókra – vagyis a hangzás minőségére fekteti a hangsúlyt. A Supreme II sorozat a fejlesztők kemény munkájának, a széleskörű tesztelésnek és a legmodernebb technológiák alkalmazásának az eredménye.

A hangszóró burkolatának megtervezése során a népszerű Quantum, illetve az első Supreme sorozatot vették figyelembe. A frekvenciaszabályzók a Klippel lézeres mérőrendszerrel lettek finomhangolva. A közép- és mélysugárzók robosztus fém alapokra vannak felszerelve, amelyeket erős mágnesek tartanak össze. Ezekhez időtálló, cellulóz alapú papír membránt használtak. Az első sorral összhangban, a bass reflex foglalat (Airflex) úgy lett kialakítva, hogy kiszűrje a szobában előforduló zajokat és minimalizálja a levegő beáramlását.

A finom különbségekért egy 25 miliméteres selyemszál felel. Ez a szál egy speciálisan kialakított jártban lett elhelyezve, amely biztosítja, hogy a hang a szoba minden sarkába eljusson és segítse a linearitást. A technológia csökkenti a magasabb frekvencián előforduló diffrakciót és a lekerekített éleknek köszönhetően kellemes megjelenést kölcsönöz az eszköznek. A sort az előre hangolt crossover, valamint a fázis-korrekció zárja.  Az eredmény pedig: átható és kifejezetten dinamikus hangzás.

A szilárd MDF lapok biztosítják a merevséget, megszüntetik a nemkívánatos rezonanciát és a zavaró hangszínt. A borítás kiváló minőségű, dekoratív fóliában végződik, amely remekül illik a fekete előlaphoz. Az erősítő csatlakoztatása a hátoldalon található aranyozott csavaros terminál segítségével lehetséges.

További információk:
Szerkezet: 2-utas bass reflex funkcióval
Mélysugárzó: 6.5 "(165 mm)
Magassugárzó: 1 "(25 mm) selyem
Terhelhetőség: 100 watt RMS / 200 watt
Érzékenység: 93 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 34-40 000 Hz
Crossover frekvencia: 3300 Hz
Ajánlott erősítő teljesítménye: 30-200 W
Méret: 215 x 354 x 273 mm (Sz x H x D)
Súly: 6,2 kg / db
Szín: Kávé

Paraméterek

Szín
Barna Kész!
Csatornák száma
2.0 Kész!
Csatlakozó típus
Hangszóró terminálok Kész!
Maximális teljesítmény
200 W Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Hangszóró terminálok Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
200 W Kész!
Min. frekvencia
34 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Impedancia
8 Ohm Kész!
Sávok száma
2 sávos Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
12,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

https://m.alza.hu/magnat-monitor-supreme-202-kave-d4843449.htm Rossz linket másoltam be az előbb, a kérdés erre vonatkozik.

Külsős link Az ár egy párra vonatkozik?

Kérdések és válaszok: Magnat Monitor Supreme 202 - kávé
Kiegészítők: Magnat Monitor Supreme 202 - kávé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnat Monitor Supreme 202 kávové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magnat Monitor Supreme 202 kávové.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ