Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Magnat Quantum 673 fekete

Termékkatalógus
Magnat Quantum 673 fekete
Hangfal - 2 utas, polcra helyezhető hangszóró, 30 Hz-50 kHz frekvencia, >30W ajánlott erősítő, 91dB érzékenység, 4-8 Ohmos ellenállás
Kód:  MGN010b Termékszám:  Quantum 673 Black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Magnat Quantum 673 fekete

A Magnat Quantum 673 hangsugárzók tökéletesen merev mélyközép hangszórókat használnak alumínium-kerámia membránnal. A hangszórók váza rezonanciának ellenálló, szénszálas erősítésű ABS műanyagból készült. A magas tartomyánt 30 mm-es magassugárzók adják második generációs HRH selemy membránnal, optimalizált hangjáratba helyezve. A két hangszórótípust Klippel lézeres mérőrendszerrel tökéletesen egymáshoz hangolták.

A hangszórókat különösen merev, 25 m-es MDF lemezből készült házba illesztették, amely precízen elhelyezett Airflex basreflex nyílást is kapott a mély hangok még jobb megszólaltatása érdekében. Az állóhullámok job enyhítése érdekében az oldalfalak ívesek. Az exkluzív külsőt magasfényű zongoralakk előlap biztosítja, így a védőráccsal és nélküle is garantált a kiváló megjelenés.

A hangsugárzó elhelyezéséhez a mellékelt gumilábakat vagy magas minőségű fégmtüskéket használhatunk. A csúcsminőségű belő vezetékezésen túl a hátlapon dupla kábelezésű (bi-wiring) csatlakozókat találunk, amit elsősorban az audiofil vásárlók értékelnek majd.

További információk:
Szerkezet: 2-utas basreflex nyílással
Mélysugárzó: 6,5" (170 mm)
Magassugárzó: 1,2" (30 mm) selyem membrán
Terhelhetőség: 100 W RMS / 180 W csúcs
Érzékenység: 91 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 30 - 50 000 Hz
Váltási frekvencia: 3100 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: min. 30 W
Méretek: 202 x 350 x 280 mm (Sz x H x D)
Súly: 6,8 kg / db
Szín: zongora fekete / fekete kőris

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magnat Quantum 673 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnat Quantum 673 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magnat Quantum 673 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnat Quantum 673 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnat Quantum 673 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ