Shop roku Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

November legjobb termékei plusz egy extra megtakarítás…

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt.

Közeleg a Karácsony, és az ajándékok vásárlása már igazán aktuálissá vált! Kerülje el a bevásárlóközpontokat, a végtelennek tűnő sorokat, és vásároljon online. Lepje meg a barátait és a családtagjait a legjobb termékekkel.
8 551 Ft
-24%

Playmobil
Rendőrségi járőrkocsi

Segítsenek gyermekei a Playmobil rendőreinek megvédeni a város utcáit a bűnözőktől és gengszterektől ezzel a járőrkocsival, amelynek levehető a teteje és villogó szirénája is van. A Playmobil rendőrségi járőrkocsi készlethez két rendőr figura és kiegészítők is tartoznak.

Calvin Klein
28 748 Ft
-69%

Calvin Klein Eternity

Az érzésekkel teli Eternity egy végtelenül nőies parfüm, ami olyan hölgyeknek készült, akik tisztában vannak érzelmeikkel. Az illatkompozíció virágos és fűszeres jegyeket hordoz magán, a parfüm üvege pedig egyszerre klasszikus és modern.

RAZOR
108 861 Ft
-24%

Razor E300

Robogjon gyorsan és stílusosan a Razor E300 segítségével. Ez az elektromos roller minden tulajdonságot magáénak tudhat, amely miatt a szülők és a kamaszok szeretni fogják az új, suhanó stílust. Hasítson az utakon akár 24 km/h sebességgel.

Hugo Boss
40 736 Ft
-58%

Hugo Boss Bottled

Érzékeny és magabiztos. A citrusok gyümölcsös, gyöngyöző érintése a fahéj édességével és a férfias illatú szantálfával és vetiverrel elegyítve. Illat a férfinak, aki újraértelmezi a sikert.

Samsung
67 159 Ft
-9%

Samsung Galaxy Duos J5

A J5 DUOS segítségével mindig elérhetőek a figyelemre méltó funkció. Készítsen lenyűgőző képeket és videókat, majd csodálja meg őket a kristálytiszta 5.0" AMOLED képernyőn.

XD Design

XD Bobby notebook hátizsák

Az egész világon naponta több, mint 400.000 tolvajlási ügy történik.
Kerülje el, hogy ön legyen a zsebtolvajok következő áldozata, vásároljon lopásgátló hátizsákot már ma!

HUAWEI
85 509 Ft
-29%

HUAWEI P8 Lite Dual SIM

A készülék LTE-támogatású, dual SIM-es, kiváló minőségű kijelzője, egy erős, nyolcmagos processzora és könnyű, kompakt háza van.

De'Longhi
73 276 Ft
-29%

DéLonghi EC 680.M

Nagy teljesítményű, hagyományos espresso kávéfőzőgép, amely egyszerűen kezelhető és így segítségével elkészítheti a tökéletes kávét.

KENWOOD
35 510 Ft
-21%

KENWOOD TTM 610

A kenyérpirító-grillező sokoldalúságot kínál a pirítás, melegítés és felolvasztás területén a legkülönfélébb ételeknél, a nap bármely szakába.

KENWOOD
30 460 Ft
-24%

KENWOOD MGX 400

A 10x10 mm-es kockákhoz rozsdamentes acél kockázólemezzel és rozsdamentes acél szeletelő lemezzel van felszerelve. Vigyen lenyűgöző változatosságot konyhájába!

Canon
21 897 Ft
-16%

Canon PIXMA MG4250

Kompakt és modern multifunkciós rendszer nyomtatásra, szkennelésre és másolási feladatokra. Kétoldalas nyomtatás, színes kijelző, nyomtatás Internet és WLAN-on át.

Canon
195 605 Ft
-6%

Canon PowerShot G7 X

A felhasználóknak, akik professzionális minőséget keresnek egy kisméretű fényképezőgépben. A csúcsminőségű borítástól a kiváló eredményekig minden a G-sorozat DNS minőségét mutatja.

HP
85 511 Ft
-33%

HP Officejet Pro 8620 e-AiO

Nyomtasson színes dokumentumokat professzionális minőségben és takarítson meg más lézernyomtatókhoz képest akár 50%-ot oldalanként. Nyomtasson az érintőképernyővel, NFC-n, vagy a telefonján keresztül.

Samsung

Samsung micro SDXC EVO

Az ultragyors microSD EVO Plus 256GB extrém sportok és akció-fotózásra alkalmas. Ideális 4K UHD videók felvételére és lejátszására.

Logitech

Logitech MX Mester

Arra tervezték, hogy egyedülálló élményt nyújtson a felhasználóknak és a szakembereknek, akik még többet szeretnének elvégezni, nagyobb hatékonysággal.

Nikon

Nikon COOLPIX S33

Merüljön el a moziminőségű hangélményben az otthona kényelmében ezzel az 5.1. hangszóró rendszerrel.

Logitech

Logitech Speaker System Z906

Irányítsa a fényeket bárhonnan. A Philips Hue természetes, szabályozható fényerejű fehér megvilágítást biztosít, amelyet telefonjáról irányíthat.

Philips
20 173 Ft

Philips Hue

Irányítsa a fényeket bárhonnan. A Philips Hue természetes, szabályozható fényerejű fehér megvilágítást biztosít, amelyet telefonjáról irányíthat.

Omron
25 704 Ft
-28%

OMRON A3 inhalátor

A különleges, 3 az 1-ben állítható inhaláló a megfelelő pozíció kiválasztásával gyors megkönnyebbülést jelent a felső, középső, alsó légutaknak

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2016.10.31-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ