Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

Lego, Playmobil, Nintendo, Mattel, Hasbro és sok más márka…

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

21 990 Ft
-50%

Playmobil Police Patrol

Segítsenek gyermekei a Playmobil rendőreinek megvédeni a város utcáit a bűnözőktől és gengszterektől ezzel a járőrkocsival, amelynek levehető a teteje és villogó szirénája is van. A Playmobil rendőrségi járőrkocsi készlethez két rendőr figura és kiegészítők is tartoznak.

Nintendo

Nintendo Wii U Premium Pack

Tapasztaljon meg egy újfajta szórakozási élményt. A Wii U GamePad segítségével elhárulnak az akadályok a játékos, a játék és a TV-készülék között.

Nintendo

Nintendo 2DS

Legyen része szórakoztató kalandokban olyan karakterekkel, mint Mario, Peach, Yoshi, Link és Pikachu. Egyedülálló irányítási mód, visszafelé kompatibilitás és fantasztikus játékválogatás. 

Nintendo
67 159 Ft
-5%

Nintendo NEW 3DS Black

Sok funkcióval áll készen a szórakoztatására. A már klasszikusnak mondható 3DS új verziója 3D arcfelismerővel, új irányítással, nagyobb teljesítménnyel és beépített amiibo támogatással.

Princip

Rubik-kocka 2.0 Futuro

Azoknak, akik szeretik a fejtörőket, az olyan klasszikus játékokat, mint a Tetris, vagy az Amőba vagy a logikai feladványokat. Elfogadja a kihívást?

Atari

Atari Flashback Ultimate

Nosztalgiázzon 60 olyan előre telepített Atari klasszikussal, mint például a Frogger, Centipede, Asteroids vagy amivel minden elkezdődött: a Pong. Mindez egy gyönyörű, retró stílusú kis készülékben.

Evollve

Ozobot - Single Pack

Az Ozobot Bit akár tapasztalt mérnököknek, akár játszani vágyó gyermekeknek is szórakoztató kihívás lehet. Egyszerű és intuitív, de ugyanakkor jól programozható és sokoldalú.

Playmobil
61 153 Ft
-23%

Hercegnővár

Egy gyönyörű mesekastély hosszú lépcsősorral, sok szobával, köztük egy titkos rejtekhellyel a toronyban. Egy ékszerdoboz is tartozik a készlethez, csodás kiegészítőkkel a gyermekek számára.

Playmobil
30 571 Ft
-23%

Rendőrállomás

Védje meg gyermeke a várost a Playmobil rendőrséggel! Hallgasson ki gyanúsítottakat a kamerával, magasságmérővel, laptoppal, íróasztallal, TV monitorral, iratszekrénnyel és  más kiegészítőkkel felszerelt rendőrállomáson.

Playmobil
18 338 Ft
-23%

Pirate Treasure Island

Fedezzék fel a titkos bunkert a kalózok kincses szigetén. Ez a sziget a kalózok otthona és sok csapdával, titokkal védik a kíváncsi betolakodóktól!

LEGO
9 990 Ft
-8%

LEGO Duplo Vonat

A kis mozdonyvezetők szeretni fogják a vonatok körbefuttatását a síneken, vagy a szerelvények megállítását, amíg a gyümölcsösládák felrakodása tart.

LEGO
37 490 Ft
-8%

LEGO Ninjago City of Stiix

Csatlakozzon a Ninjákhoz a kísértetváros-beli harcukban! Nya motorcsónakja harcra készen áll, ágyúi már az ellenségre céloznak!

LEGO
54 953 Ft
-8%

LEGO Architecture Studio

Váltsa valóra építészeti terveit! Több, mint 1200 LEGO kocka áll rendelkezésére, a használati útmutatóból pedig ötleteket meríthet, új technikákat tanulhat.

Hasbro
48 920 Ft
-20%

FurReal Friends - Starlily

StarLily egy gyönyörű, fiatal unikornis, aki otthonából, az elvarázsolt erdőből érkezett, hogy gyermeke barátja legyen. Több, mint 100 hangra és mozdulatsorra reagál!

Hasbro
42 803 Ft
-34%

FurReal Friends - Torch

Torch az elvarázsolt erdő mélyén, egy színes kristálybarlangban él. Hagyja, hogy gyermeke gondoskodjon róla és felfedezze, mire képes ez a különleges házikedvenc!

Hasbro

FurReal Friends - Pax

Paxról gondoskodni épp olyan szórakoztató, mint egy igazi kiskutyáról. Tolja előre a pórázát, hogy sétálni vihesse. Boldogan fog csaholni, ha az egyik kedvenc eledelét kapja!

Hasbro
6 105 Ft
-16%

My Little Pony Equestria

Mi a legjobb egy pizsamapartiban? A sminkelés! Találjon ki sminkeket és ruha-összeállításokat a My Little Pony Equestria Girls Minis Rarity Slumber Party Beauty Set segítségével.

Mattel
4 390 Ft
-11%

Monster - Kiyomi

Ez egy félelmetes szellemekkel teli történet, amikor a vámpírok a Monster High-ról meglátogatják a hátborzongató Haunted High vidékét. Amikor az események kisérteties fordulatot vesznek, a vámpírok néhány új barátot szereznek.

Mattel
11 390 Ft
-25%

Star Light Adventure Galaxy

Csatlakozzon gyermeke Barbie-hoz és barátaihoz intergalaktikus utazásaik során. Változtassa meg az űrutazás történetét és éljen át csillagokon átívelő kalandokat.

Wesdar
152 900 Ft
-36%

GyroBoard

Utazzon gyorsan, utazzon stílusosan! Ugorjon fel egy gyroboardra, és jusson el bárhova időben, miközben irigykedő pillantásokat zsebelhet be!

Micro

Micro Mini 2go Deluxe

A meghökkentő Mini 2 Go robogó mindent tud, amiért a Mini Micro szerethető, de még további innovatív tulajdonságokat is magáénak tudhat.

Dino
9 775 Ft
-13%

Tatra 148

A legendás Tatra generációk számára vált nélkülözhetetlenné. Most ismét visszatért! Hagyja, hogy gyermeke is megismerhesse az örök kedvencet!

Firstbike

FirstBIKE Street Red

Abroncsai ideálisak a városban, akár beton, akár kő burkolaton is, ezért ez a legjobb módja, hogy gyermekét megismertesse a biciklizés örömeivel.

Razor
108 861 Ft
-24%

Razor E300

Hasítson gyorsan és stílusosan a menő Razor E300-al. Ez az új, elegáns stílusú elektromos robogó mindent tud, amiért a kamaszok és szüleik is szeretni fogják.

Street Surfing

Street Surfing Beach Board

Épp hullámcsend van? Nem gond. Szörfölje körbe ezúttal a várost! Egyszerre biztonságos, tartós és stílusos, így ez a deszka tökéletes a városi kalandokhoz. Pattanjon fel és indulhat is!

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2016.12.5-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ