Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

Válassza a PayPal-os fizetési módot, és szerezzen 3000 Ft kedvezményt

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

Apple Watch Series 1

Kövesse nyomon és ossza meg edzései adatait. Mérje a fejlődését. Ellenőrizze egészségét. Tartsa a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak Önnek. Ezt most még gyorsabban megteheti, hála az új, kétmagos processzornak.

Fitbit

FitBit Charge 2

Ellenőrizze pulzusszámát, hogy optimalizálhassa edzéseit, kövesse nyomon a kalóriaégetést és kapjon tisztább képet az egészségéről – mindezt kényelmetlen mellkaspánt nélkül, a csuklóján.

Nikon

Nikon COOLPIX L31

A barátokkal és a családokkal közös szép emlékek rögzítése nem lehetne ennél egyszerűbb – csak nézzen a kamerába és kattintson! Az Easy Auto Mode automatikusan kiválasztja a legjobb beállítást a képekhez.

Samsung

Samsung Smart Charm

Mozogjon stílusosan! A Smart Charm olyan, akár egy drága ékszer, és mindent funkció benne van, ami egy fitnesz karkötőtől elvárható, beleértve az alapvető edzési adatok kijelzését és a lépésszámlálót.

Samsung
69 606 Ft
-30%

Samsung Galaxy Tab 9.6 WiFi

Arra készült, hogy bárhova magával vihesse és bármire használhassa, amire szeretné. Akár családi filmnézés otthon a családdal, akár egy jó könyv olvasása a kávézóban – a nagy, fényes kijelző gondoskodik mindenki szórakoztatásáról.

PocketBook
46 473 Ft
-9%

PocketBook 630 Sense

Olvasson soha nem látott kényelemben a PocketBook nyomtatott papír-hatású kijelzőjén az automatikus fényerő állítás, a könnyű konstrukció és az intuitív képernyő-vezérlés segítségével. 

PocketBook

PocketBook 624 Basic Touch

Könnyebb az elődeinél, egyszerű és gyors, különböző fájl-formátumokat támogat és multi-touch kijelzővel büszkélkedhet – ez a legjobb belépőszintű e-book olvasó, amit megvásárolhat anélkül, hogy bankot rabolna.

Samsung

Samsung Bottle

Különlegesen stílusos hangzás. Lekerekített formájával, kifinomult megjelenésével bármilyen környezetbe fényt hoz.

Sony
61 043 Ft
-20%

Sony Hi-Res MDR-100

Hallgasson zenét stílusosan. Szemet gyönyörködtető forma és felszín, finom tapintású anyagok és felületek, prémium audió komponensek. Ezzel a fülhallgatóval mindezt megkaphatja.

Samsung

Samsung Scoop

Kis méret, nagy hangzás. Hangszóró, amelyet bárhova magával vihet. Élvezze a kedvenc zenéit, bárhol is jár – fejhallgató és nagyméretű készülékek nélkül.

Rowenta
25 677 Ft
-42%

Rowenta Brush Activ 1000

Technológiai innováció, amely lehetővé teszi a haj egyidejű szárítását és formázását. A forgó szárítókefével haját könnyen, egy mozdulattal kifésülheti.

Philips

Philips VisaPure

Otthoni arcápolási eszköz, amely professzionális szakértelmet hoz a mindennapi bőrápolásba. Bőre ragyogó, friss és élettel teli lesz. Élvezze a tiszta, puha és revitalizált bőrt, egészséges ragyogással.

Philips

Philips VisaCare

Őrizze meg bőre természetesen fiatalos kinézetét a Dual Action Air Lift & Exfoliation rendszerrel. Masszírozza bőrét, élénkítse a vérkeringését, miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Philips

Philips ProCare Auto Curler

A Philips ProCare Auto automatikus hajgöndörítő egyenletes, mesés fürtöket készít. A professzionális kefe nélküli motor és a titán-kerámia melegítőhenger automatikusan feltekeri, melegíti és göndöríti a hajat.

Philips

Philips MoistureProtect

A MoistureProtect infra technológiát használ a haj állapotának felmérésére és annak megfelelő hőmérsékletet használ a természetes hidratáltságért. Akár 85%-os nedvességmegtartás az innovatív szenzornak köszönhetően.

Philips

Philips Straightener

A szenzoros technológia megtartja haja nedvességének egyensúlyát. Az érzékelő másodpercenként harmincszor elemzi hajának állapotát és annak megfelelő hőmérsékletet használ a természetes hidratáltság megőrzésére.

Philips
119 866 Ft
-34%

Philips PerfectCare Silence

Vasaljon a családja körében, miközben ők tv-t néznek, anélkül, hogy megzavarná őket. Ez a gőzölős vasaló a hatékony gőzölést és a gyors vasalást halk működés mellett biztosítja.

SINGER
41 959 Ft
-27%

SINGER SMC 2250/00

Ez a varrógép tíz alapvető és dekoratív beépített öltési mintával minden esetben alkalmas, legyen
szó ruhavarrásról, átalakításról, lakberendezésről vagy kézműves alkotásokról.

KENWOOD
134 551 Ft
-18%

KENWOOD KMX61

Az 5 literes rozsdamentes acél tállal, 500 W-os motorral és a sokfajta hasznos kiegészítővel ez a konyhai robotgép könnyedén megbirkózik akár nagy mennyiségű hozzávaló összekeverésével is.

NUXE
7 328 Ft
-33%

NUXE Créme fraiche 24h

Ez a hidratáló krém különleges nyugtatást és hosszan tartó hidratálást biztosít akár 24 órán át; megerősíti a bőr természetes víztartalmát és fenntartja az optimális vízszintet.

Clinique
12 747 Ft
-41%

Clinique Moisture Surge

Könnyű krém-gél, amely táplálja a bőrt, természetes hialuronsavat használ – a természet tökéletes nedvesség mágnesét. 24 óráig
a bőr feszesebb, harmatosabb és ragyogóbb – belülről fakadóan. Olajmentes.

ĽOréal Paris
6 117 Ft
-20%

ĽORÉAL Revitalift Filler

Idén karácsonykor ajándékozza a szépség ajándékát! A naponta használható tonikot és micellás vízet tartalmazó L'Oréal ajándékszett a tökéletes választás azoknak, akik bőrüket egész nap frissnek, üdének és ráncmentesnek szeretnének tudni.

Clarins
22 007 Ft
-20%

Clarins Radiance set

Ebben az ajándékszettben egy bőrszérumot, egy hámlasztó krémet és egy balzsamot talál egy szép kozmetikai táskába zárva – utazáshoz ideális

ALTERNA
44 039 Ft
-53%

Alterna Caviar Clinical Kit

Az Alterna Caviar Clinical Starter Kit serkenti a hajnövekedést és segít megelőzni a hajhullást a méregtelenítő termékekkel.

Clinique
13 444 Ft
-17%

CLINIQUE Eyes Have It Gift Set

Ez a készlet egy könnyű szemránckrémet, szempillaspirált és egy szemfestéklemosót tartalmaz, hogy a napot üdén zárhassa.

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2016.12.10-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ