Shop roku Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

A hónap legjobb termékei, az önök választása alapján

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

Alza.hu - The most reliable online store
Újabb hónap telt el, íme az újabb válogatás a weblapunkon megtalálható legjobb termékekből. Vessen egy pillantást a legjobbakra, az elektronikától kezdve a játékokon át a lakáskiegészítőkig, lássuk, melyek keltik fel az érdeklődését. Ne felejtse el őket barátainak ajánlani további megtakarításokért (részletek alább)!

Samsung

Samsung 750 EVO 500GB

Az SSD technológia csúcsa most elérhetőbb, mint valaha. HHála a TurboWrite technológiának és a RAPId módnak hihetetlen olvasási / írási sebességet garantál, miközben a meghajtó továbbra is könnyű, tartós és tikosítja az adatait, hogy mindig gondtalan maradhasson. 

Buy
Thrustmaster

Thrustmaster Ferrari 458

Ezután csak az első hellyel fogja beérni ezzel az Xbox360-hoz készült hivatalos Ferrari 458 Italia kormánykerékkel. A felszerelés része a fantasztikus Manettino tárcsa és a pedálok, valós hatású ellenállással és szöggel.

Nintendo
73 280 Ft
-13%

Nintendo NEW 3DS XL

A játékok új életre kelnek az új 3DS-el hála az arc-követési funkciónak és a rendkívül stabil 3D-nek, biztosítva, hogy bármilyen játékban teljesen elmerülhessen. Az új és továbbfejlesztett vezérléssel még több lehetőségből választhat.

NVIDIA

NVIDIA SHIELD TV

Az NVIDIA SHIELD egy igazi streamelő szörny. A leggyorsabb, legsimább 4K HDR videók. Végtelen alkalmazás és szórakozás. Játékok a cloudból vagy saját PC-jéről. A hangvezérlés ereje – hamarosan akár az ön otthonában is.

Samsung
62 270 Ft
-31%

Samsung MX-J630

Ez a hangrendszer a 230 watt hangzást egy kompakt rendszerben biztosítja, közel professzionális hangzással. Bluetooth-képes készülékével távirányítással is bekapcsoható a Giga Sound System és okostelefon, tablet vagy számítógép hangszórójaként használható.

LG
122 200 Ft
-35%

LG LHD645

A különleges hangzás magával fogja ragadni! Az LG LHD645 házimozi rendszer nappalijából mozit varázsol, hála az 5.1-es surround hangrendszerben az 1000W-os teljesítménynek és a DVD-k felbontásának Full HD 1080p-re történő konvertálásának lehetőségével.

LG
62 270 Ft
-9%

25" LG 25UM58 Ultrawide

Ennek a TV-nek az ultraszéles 21:9-es képaránya teszi a játékokat és filmeket még lenyűgözőbbé, mint valaha. Az 1080p Full HD felbontás IPS-sel megváltoztatja a játékélményt. Egyszerűen minden látószögből minden még élesebbnek, részletesebbnek tűnik Full HD-ben.

ASUS

Asus ZenPad 8

A ZenPad megjelenése modern hatások stílusjegyeit hordozza magán és egyszerű, letisztult. Elegáns ívelt formája, különleges dizájnja és a stílusos dombornyomott bőr kivitel teszi a ZenPad-t olyan luxuskészülékké, amely bármilyen környezetbe illik.

Samsung
61 040 Ft
-34%

Samsung Galaxy J3

Az új Galaxy J előlapját újratervezték, mely nagyszerűen néz ki és a vizuális élményt egy új szintre emeli. A karcsú, teljesen fekete szélek, az új keret magával ragadó széles képernyős élményt kínál.

Philips
12 220 Ft
-10%

Philips Mix SA5MXX04KF

Az összes zenét tartsa a zsebében! Ez a vékony készülék a Direct USB-n keresztül kábel nélkül intézi a fájl átvitelt. Ugyancsak tartalmaz egy kényelmes beépített LCD kijelzőt és 10 órányi lejátszási időt.

Panasonic
281 240 Ft
-22%

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000

Az FZ1000 a Panasonic LUMIX kiemelt fényképezőgépe kiváló képminőséget képvisel. A képek egy 1 inch nagyságú érzékelővel és egy vadonat új lencsével kifejezhetővé teszik a határtalan mélységet és a napsütötte táj természeti képét is.

Gitzo

Gitzo Traveler GT1545T

A GT1545T állvány tökéletes egyensúlyt képvisel a könnyű hordozhatóság és a biztos képfelvétel között. A legkorszerűbb Carbon eXact csöveknek köszönhetően ez az állvány most még erősebb.

Sony

Sony HDR-CX450B

Ha az a célja, hogy nagy felbontású felvételt készítsen, akkor a Sony Full HD kamera készen fog állni, bárhol is legyen. Készítsen filmet bármiről, legyen az egy nyitott és gyors jelenet vagy egy meghitt pillanat.

De'Longhi
73 280 Ft
-33%

De'Longhi EC 680.M

Nagy teljesítményű hagyományos eszpresszó kávéfőző, aminek az egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy minden nap kénzelmesen elkészíthesse a tökéletes kávét.

Bosch
4 880 Ft
-8%

Bosch MKM 6003

A praktikus BOSCH MKM 6003 kávédaráló 180 W áramot fogyaszt, és 75 gramm szemes kávét képes megőrölni egy őrléssel.

Bosch
19 450 Ft
-18%

Bosch TASSIMO TAS1252

A latte macchiato vagy a cappuccino a kedvence? A TASSIMO a legfinomabban fogja elkészíteni bármelyiket is válassza. 

KENWOOD
35 510 Ft
-21%

KENWOOD TTM 610

A kenyérpirító-grill egy sokoldalú készülék, amely pirító, melegítő és kiolvasztó funkciókkal rendelkezik különböző ételekhez, amely használatát ideálissá teszi a nap bármelyik szakában.

Leifheit
14 420 Ft
-15%

Leifheit Pegasus 200

Nagyfokú stabilitás és a valaha volt legnagyobb szárítófelület, beecsukható szárnyakkal a hosszabb szárítanivalóhoz.

Rowenta
110 090 Ft
-33%

Rowenta Silence Force

A halk, de erős Silence Force Extreme rendszernek köszönhetően ez a készülék mindent eltávolít a morzsáktól az állatszőrig bármilyen felületről is legyen szó.

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2017.1.29-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ