ApF HU Shop roku

Major Marshall II - Éjfekete

Termékkatalógus
Major Marshall II - Éjfekete
4,7 40 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, mikrofonos, érzékenység: 99 dB, frekvenciatartomány: 10 - 20.000 Hz, impedancia: 64 Ohm, levehető kábel, extra kényelmes fülpárnák
Kód:  MRS010d Termékszám:  MAJORIIPB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Major Marshall II - Éjfekete

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Marshall Major II - Pitch Black
 

Élettel teli, kimagasló hangzás

A Marshall Major II fejhallgató biztosítja a mély basszusokat és az élettel teli magas hangokat, mindezt minimális torzítás mellett. Az okos kialakításnak köszönhetően a kábelt a fejhallgató bal és jobb felébe is be lehet dugni. A levehető, dupla kábel egy tartós, vinil véggel rendelkezik. Az L-csatlakozóval végződő vezetéken található mikrofon és távirányító biztosítja a tartósságot és a könnyebb hordozhatósságot.


Kényelem hosszan tartó használatkor

A lenyűgöző fejlesztéseknek hála a Marshall Major II messze lehagyja versenytársait. Az újítások hangban, küllemben, tartósságban és ergonómiában biztosítják a zenehallgatás legújabb szintjét. A lekerekített designnak és a fülpárnák forgathatóságának hála a fejpánt még jobban illeszkedik a fejhez, így biztosítva a maximális kényelmet hosszú használat után is. Kompakt kialakítása miatt könnyen magával viheti bárhova.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Marshall Major II - Pitch Black
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Major Marshall II - Éjfekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II - Pitch Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall Major II - Pitch Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II - Pitch Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II - Pitch Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ