30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Marantz NR1609 ezüst-arany

Termékkatalógus
Marantz NR1609 ezüst-arany
AV-rádióerősítő - 7.2, 90 W teljesítmény/csatorna, 3D támogatása, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neural: X, Többcsatornás sztereó és Dolby Pro Logic II, 8× HDMI bemenet és 1× kimenet, 3× analóg bemenet, 1× koaxiális digitális bemenet, 2× subwoofer kimenet, ARC, FM tuner (RDS), vTuner, Spotify, vezérlés okoskészülékek segítségével, kijelző, távirányító, USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA és AirPlay
Kód:  MAR003c92 Termékszám:  NR1609-N1SG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marantz NR1609 ezüst-arany

A Marantz egy kompakt, 7,2-csatornás AV1609 AV vevő, amely kisebb mérete ellenére kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ezzel a vevőkészülékkel élvezheted a csúcskategóriás nagy felbontású hangokat, például olyan forrásokból, mint a Dolby Atmos, a DTS: X és a DTS Virtual: X. Az ezüst-arany Marantz NR1609 összesen nyolcHDMI-bemenettel rendelkezik, köztük az egyik az elülső részén, tehát kompatibilis a 4K Ultra HD video szabványokkal, támogatva a 60 Hz-es sub-samplinget, 4: 4: 4 Pure Color, BT. 2020. HDR és Dolby Vision. A Marantz NR1609 nagy teljesítményű diszkrét tranzisztorokkal ellátott erősítővel rendelkezik, amely támogatja a nagy felbontású hangot.

Az ezüst-arany Marantz NR1609 AV vevőkészülék főbb jellemzői

  • HEOS, Bluetooth, WiFi és AirPlay 2 támogatása
  • 7-csatornás diszkrét erősítő
  • Marantz 2016 AVR Remote
  • Audyssey MultEQ a könnyű telepítés és az audio kalibrálás érdekében
  • Kettős kimenetek a subwooferhez
  • Smart  TV csatlakozó
  • Támogatás a saját fejlett telepítéshez

Kompakt 4K hálózati vevő kompromisszumok nélkül

Hála az integrált multi-room rendszernek, ez az AV Marantz lehet a központja a HEOS rendszernek, mely biztosítja a hangot minden szobában az otthonodban. Könnyedén lejátszhatod a zenét saját könyvtáradból, internetes streaming szolgáltatásaiból és több ezer internetes rádióállomásról, valamint kényelmesen vezérelheted őket aHEOS mobilalkalmazásokon keresztül. A zene lejátszása  flashdiskről is lehetséges (az USB-port az előlapon található). Támogatja a  szolgáltatásokat, mint például a Spotify, a TuneIn, az Amazon Music, a Sound Cloud, az árapály, a Napster, a Deezer és még sok más.

A Marantz NR1609 büszkésége a DTS: X és a Dolby Atmos 

Az abszolút tökéletes hangzás eddig csak a mozi csarnokok kiváltsága volt, de most már igazi 3D hangzást hallhatsz  a nappalidban is a Marantz NR1609 vevővel. A legjobb hollywoodi filmeket egészen új dimenzióból élvezheted, teljesen új dimenzióban. Egybefogva, egy jelentős javulásról van szó az összes térbeli hatásészlelésében.

A Marantz NR1609 vezérlése hanggal

A Marantz NR1609-t az Amazon Alexa asszisztensével is vezérelheted. Csak ki kell mondanod a parancsot, és az Alexa mindent megtesz, amit akarsz - állítsd a hangerőt, ugorj a következő dalra, kapcsold be a bemeneteket, stb., ehhez csak töltsd le a HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást, amely lehetővé teszia hangvezérlést. Az újratervezett vezérlők Android és iOS Marantz AVR Remote alkalmazások esetén is elérhetők.

Ha a vinyl szerelmese vagy, a Marantz NR1609 berendezésnek örülni fogsz, mivel közvetlen Phono bemenettel rendelkezik. A 24bit / 192 kHz-es nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV hangformátumokat is könnyenkezelheted , vagy a DSD 2,8 MHz és 5,6 MHz-es sávjait.


Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
376 mm Kész!
Mélység
105 mm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!
Szín
Ezüst, Arany Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
376 mm Kész!
Mélység
105 mm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst, Arany Kész!

Jellemző

Csatornák száma
7.2 Kész!
Surround hangzás formátumok
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neural: X, Többcsatornás sztereó, Dolby Pro Logic II Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD Kész!
USB-n keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marantz NR1609 ezüst-arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz NR1609 stříbrno-zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marantz NR1609 strieborno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz NR1609 Silber-Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ