30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Marantz SR6011 fekete

Termékkatalógus
Marantz SR6011 fekete
AV-rádióerősítő - 9.2 csatornás, 185W/csatorna, Dolby Atmos, dts X, automatikus Audyssey MultiEQ kalibráció, 7+1 HDMI IN 4K 60Hz HDR BT 2020 3D ARC támogatással, 2x HDMI OUT, HDCP 2.2, 1x RCA Phono MM, 1x USB A, fejhallgató kimenet, AM/FM tuner, Dual Band Wi-Fi, Bluetooth, HD audio streaming FLAC HD/WAV/DSD 2.8, 5.6/ALAC, vTuner, Spotify, AirPlay, 2 zónás multiroom
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  MAR003i3 Termékszám:  SR6011 B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR6011 fekete

Élvezd a modern Marantz AV vevő minden előnyét.  A népszerű vezeték nélküli technológia, Wi-Fi és Bluetooth segítségével a készüléket csak párosítanod kell és máris hallgathatod kedvenc zenéidet. A modern megjelenésnek köszönhetően gyönyörűen néz ki minden környezetben. Játssza le zenéit egyszerűen, gyorsan gond nélkül. A Marantz folyamatosan frissíti AV vevőit házimozihoz, és kompatibilis a SR6011-rel, amelynek teljesítménye 9 × 185 W. Sztereó és surround hangzással felszerelt.

Legfontosabb jellemzői

  • WiFi, Bluetooth vagy LAN lejátszás
  • Dolby Atmos, DTS: X, DTS Neural X
  • Streaming formátumok: MP3, WMA, AAC, DSD (legfeljebb 5.6MHz), 192/24 FLAC, WAV, ALAC 96/24
  • Audyssey MultEQ XT32 az automatikus kalibráláshoz
  • Szünetmentes funkció FLAC, WAV, ALAC és DSD formátumokhoz
  • Airplay támogatás, Internet Radio (vTuner), Spotify, DLNA 1.5
  • HDCP 2.2 támogatás minden be- és kimenethez
  • 4K / 60p video és 3D
  • Kompatibilis az Android / iOS / Kindle Fire operációs rendszerekkel

A házimozi teljesen új szintje

Az elülső oldalon vezérlőket találsz a hangerővel, bemenet kiválasztásával és más funkciókkal kapcsolatban. A zenelejátszás egy kicsi, de egyértelmű FL kijelzőn kezelhető. A nagyobb kényelemhez letölthetsz egy alkalmazást iOS és Android eszközre. Köszönhetően az új alkalmazásoknak a telefon vagy tablet szerves részévé válik az otthoni szórakoztató rendszerednek. 

Garantált kapcsolat

Az USB csatlakozó nemcsak kapcsolatot biztosít az USB memóriához, de az iPad, iPod vagy iPhone-hoz is digitális lejátszáshoz és töltéshez. Gyakorlatilag bármit lejátszhatsz az MP3-tól a HighRes formátumokig, mint például a FLAC vagy ALAC (24-bit / 192 kHz-es és a DSD2.8/5.6). A nagyszámú lehetőség mellett, a vezetéknélküli hálózathoz való csatlakoztatással használhatja a lejátszót egy otthoni számítógéppel vagy NAS-szal. A csatlakozó berendezés magában foglalja az analóg bemeneti és kimeneti, kettős optikai bemeneti csatlakot és egy 3,5 mm-es jacket.

Új funkciók

Az AV-vevő képes kezelni a videó felkonvertálás 4K felbontásig, és a Multi-Room funckiót, amellyel párhuzamos lejátszást eredményez több szobában. Bármit lejátszhatsz, ami az SR6011-el lehetséges.  7.1 csatornás hangot is játszhatsz a fő szobában és ezzel egyidejűleg egy másik forrásból egy másik részét a házban. Minden amire szükséged van, az egy pár hangszóró, ami több szobás hangsugárzó erősítőkhez csatlakozik, vagy sztereó RCA kimenethez, és máris hallgathatod a kedvenc zenéidet. A tápegység 9 × 185 W-os, ami elég egy nagyobb szobához.

DTS: X és Dolby Atmos

Az abszolút tökéletes hangzás eddig csak a mozik előjoga volt, de most valódi 3D-s hang jön be a nappalidba. Élvezd a legjobb hollywoodi kasszasikereket egy teljesen új dimenzióban. Ez valóban egy jelentős javulás a térhatású hangok terén. A klasszikus első, hátsó és bizonyos esetekben az oldalsó hangszórók mellett, az újonnan hozzáadott hangok a szoba felső részéből érkeznek, de a mennyezetbe való fúrás nélkül. Elegendő további magassugárzókat beszerezni, amely tükrözi a hangot felfelé, ahonnan aztán visszatükröződik a füled felé.

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
398 mm Kész!
Mélység
161 mm Kész!
Tömeg
12,7 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
398 mm Kész!
Mélység
161 mm Kész!
Tömeg
12,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marantz SR6011 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6011 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marantz SR6011 čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR6011 schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ