Marantz SR6013 ezüst-arany

Termékkatalógus
Marantz SR6013 ezüst-arany
AV-rádióerősítő - 11.2, 195 W teljesítmény/csatorna, 3D támogatása, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neo: X, DTS Neural: X, Auro 3D és Többcsatornás sztereó, 8× HDMI bemenet és 3× kimenet, 6× analóg bemenet, 2× optikus kimenet és 2× koaxiális digitális bemenet, 2× subwoofer kimenet, ARC, FM tuner (RDS), Spotify, TIDAL, vezérlés okoskészülékek segítségével, kijelző, távirányító, USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA és AirPlay
Kód:  MAR003j2 Termékszám:  SR6013-N1SG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR6013 ezüst-arany

A Marantz SR6013 egy kompakt, 9,2-csatornás AV vevő, ezüst-arany színű kialakításban, Dolby Atmos, és DTS: X dekóderrel és lehetőséggel arra, hogy a hangfalakat a fejed felé szereld. A felsoroltaknak köszönhetően a házibulit egy olyan szintre emelheted, mint amilyet eddig nem tapasztalhattál. Diszkért, magasfeszültségű kimeneti erősítőt tartalmaz 185W teljesítménnyel mind a 9 csatornához. A tökéletes térbeli hangzást a 7.1.2 vagy a 5.1.4. konfigurációval érheted, külső erősítő nélkül. Ha hozzákapcsolsz külső erősítőt, akkor akár 7.1.4-re is kibővítheted a rendszert, mert az SR6013 ilyen formában akár 11.2. csatornát kínál. Az egyszerűbb térhangzás elosztással két csatorna tartozhat más zónába tartozó hangfalakhoz is, ahol teljesen más forrásból hallhatod a zenét, mint a fő helyiségben. 

A 9,2 csatornás Marantz SR6013 AV vevőkészülék főbb jellemzői

  • Audyssey MultEQ XT32 kalibrálásának a lehetősége
  • Audyssey MultEQ a könnyű telepítés és az audio kalibrálás érdekében
  • Kettős kimenetek a subwooferhez
  • HDMI CEC (Consumer Eletroncis Control) - vezérelheted a SMART TV távirányítójával
  • Külső vezérlés lehetősége 
  • Beépített Bluetooth, WiFi és AirPlay 2 támogatás
  • Hi-Res audió (24bit/192kHz ALAC, FLAC, WAV, DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz) támogatás
  • DTS Virtual: X(térhangzás, mennyezeti hangszórók használata nélkül)
  • Az Amazon Alexa rendszerével is kompatibilis
  • HD minőségű képek DVD lemezekről vagy analóg forrásokból
  • Fejlett D/A 32bit váltók mindegyik csatornán

4K hálózati vevő kompromisszumok nélkül

A Marantz SR6013 összesen 8 HDMI-bemenettel rendelkezik, köztük az egyik az elülső részén, tehát kompatibilis a 4K Ultra HD video szabványokkal, továbbá része egy video tartalom 60 Hz-es Full Rate, 4: 4: 4 Pure Color Sub-Sampling, BT. 2020. HDR és  HDCP2.2. kompatibilis. A két antennának köszönhetően nem okoz gondod a terjedelmes adatok Streamingje sem. Kompatibilis az Apple AirPlay2 rendszerrel, tehát az Ipad vagy Iphone használata természetesnek vehető. 

Még a nagy teljesítménye ellenére is nagyon takarékos, mivel ECO móddal is fel van szerelve, amely mutatja az aktuális fogyasztást a kijelzőn. Ez a mód egyben úgy csökkenti a fogyasztást, hogy nem romlik a hang minősége. Ezen felül az Audyssey MultEQ XT32 rendszer garantálja, hogy az akusztikus beállítások megfelelőek lesznek minden térben. Ha a vinyl szerelmese vagy, a Marantz SR6013 berendezésnek örülni fogsz, mivel közvetlen Phono bemenettel rendelkezik

A Marantz SR6013 büszkésége a DTS: X és a Dolby Atmos 

Hála az integrált multi-room rendszernek, ez a Marantz AV vevő lehet a központja a HEOS rendszernek, mely biztosítja a hangot minden szobában az otthonodban. Könnyedén lejátszhatod a zenét saját könyvtáradból, internetes streaming szolgáltatásaiból és több ezer internetes rádióállomásról, valamint kényelmesen vezérelheted őket a HEOS mobilalkalmazásokon keresztül. A zene lejátszása flashdiskről is lehetséges (az USB-port az előlapon található). Támogatja a szolgáltatásokat, mint például a Spotify, a TuneIn, az Amazon Music, a Sound Cloud, az árapály, a Napster, a Deezer és még sok mást.

Az abszolút tökéletes hangzás eddig csak a mozi csarnokok kiváltsága volt, de most már igazi 3D hangzást hallhatsz  a nappalidban is a Marantz NR1609 vevővel. A legjobb hollywoodi filmeket egészen új dimenzióból élvezheted, teljesen új dimenzióban. Egybefogva, egy jelentős javulásról van szó az összes térbeli hatásészlelésében. A klasszikus első és hátsó hangszórókhoz újabban a tér tetejéből is biztosíthatod a hangzást, anélkül, hogy fúrnod kellene. Csak további tweeterekre van szükséged, amelyek továbbítják a hangot a mennyezet felé, ahonnan tükröződnek.

Vezéreld az AV vevőt a hangoddal 

A Marantz SR6013-t az Amazon Alexa asszisztensével is vezérelheted. Csak ki kell mondanod a parancsot, és az Alexa mindent megtesz, amit akarsz - állítsd a hangerőt, ugorj a következő dalra, kapcsold be a bemeneteket, stb., ehhez csak töltsd le a HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást, amely lehetővé teszi  a hangvezérlést. Az újratervezett vezérlők Android és iOS Marantz AVR Remote alkalmazások esetén is elérhetők.

HDAM Marantz és a feszültségvisszajezlő 

A Marantz nem tolerálja a hangszórók bajlódásait,  ezért ennek a célnak megfelelően gondosan kiválasztott eszközökkel rendelkezik.  A Marantzem szabadalmaztatott HDAM áramkörei az aktuális visszacsatolási konfigurációban fejlett megoldás, amelyek javítják a lejátszás minőségét. A Marantz SR6013 teljesítményerősítő szakasza mind a hét csatornán azonos, nagyfeszültségű áramköröket tartalmaz, tehát mindegyik csatornán a teljesen egyforma hangzást érsz él. 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
398 mm Kész!
Mélység
161 mm Kész!
Tömeg
12,8 kg Kész!
Szín
Ezüst, Arany Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
398 mm Kész!
Mélység
161 mm Kész!
Tömeg
12,8 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst, Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marantz SR6013 ezüst-arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6013 stříbrno-zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marantz SR6013 strieborno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR6013 Silber-Gold.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ