Slevy s AP+ Samsung HU AV launch

Marantz SR7011 ezüst-arany

Termékkatalógus
Marantz SR7011 ezüst-arany
AV-rádióerősítő - 9.2 csatornás, 200W/csatorna, Dolby Atmos, Auro 3D ready (fizetett upgrade), dts X, Audyssey MultiEQ automatikus kalibráció, 7+1 HDMI IN 4K 60Hz 3D ARC támogatással, 3x HDMI OUT, HDCP 2.2, 1x RCA Phono MM, 1x USB A, fejhallgató kimenet, AM/FM tuner, Dual Band Wi-Fi, Bluetooth, 32/192 DA átalakítók, HD audio streaming HD FLAC/WAV/DSD2.8, 5.6/ALAC, TuneIn, Tidal, Spotify Connect, Deezer, AirPlay, 3 zónás multiroom
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  MAR003m4 Termékszám:  SR7011 SG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR7011 ezüst-arany

Élvezd a modern Marantz házimozi erősítő nyújtotta előnyöket. A népszerű vezeték nélküli technológia, azaz a Wi-Fi és a Bluetooth segítségével egyszerűen párosíthatod a lejátszóddal felesleges kábelek használata nélkül. A gondosan csiszolt elemek alkotta modern megjelenésnek köszönhetően az erősítő bármilyen szobában jól mutat. Játszd le zenéid egyszerűen, gyorsan és gond nélkül. A Marantz továbbra is fejleszti AV házimozi erősítőit, így született meg az SR7011, 9x200W-os teljesítménnyel. A sztereo hangok és a térhangzás szerelmesei imádni fogják.

Legfontosabb jellemzők

  • AV erősítő Wifi, Bluetooth, LAN támogatással
  • 4K/60 Hz, teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020
  • Nagy teljesítményű 192 kHz/32bit D/A konverterek minden csatornán
  • Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibráláshoz
  • Beépített Wi-Fi, 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatás
  • Streaming az Apple AirPlay és DLNA Windows
  • HEOS Wireless Music Streaming technológia, HEOS App
  • Streaming klasszikus formátumok: MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
  • Streaming hi-res DSD formátum (2,8 / 5,6MHz), FLAC, WAV és ALAC (192 kHz / 24 bites)
  • Streaming szolgáltatások: Pandora, Spotify, Deezer, Amazon Prime Music TIDAL
  • USB bemenet külső meghajtóról való zene lejátszásához
  • Lehetséges Auro-3D  frissítés

A házimozizás új szintje

Az elülső oldalon van egy vezérlő a hangerő szabályozásához, a bemenet kiválasztásához és így tovább. A zenelejátszást egy kicsi, de világos kijelzőn követheted. A nagyobb kényelem érdekében, iOS-es és Android-os készülékeken egy alkalmazás is elérhető. Az új alkalmazásnak köszönhetően telefonod és tableted is részévé válhat az otthoni házimozi rendszernek.

A kapcsolat garantált

Az USB csatlakozóval USB-memóriához csatlakoztatható, valamint csatlakoztathatsz iPad, iPod, vagy iPhone készülékeket is, hogy azokról játszhass le zenét vagy egyszerűen feltölthesd őket. Az MP3-tól a HighRes formátumokig bármit lejátszhatsz, beleértve a FLAC vagy ALAC (24-bit / 192 kHz-es és a DSD2.8/5.6) formátumokat. A számos lejátszható formátum mellett, vezeték nélkül kapcsolaton keresztül is hallgathatsz zenét, például a számítógépen vagy a NAS-en tárolt zenéket. A csatlakozók között van analóg bemeneti és kimeneti, két optikai bemenet és egy 3,5 mm-es jack.

Új funkciók

Ez az AV-erősító még a 4K felbontású videokat is tudja kezelni, és Multi-Room funkcióval is el van látva, amellyel több szobában lehet párhuzamosan zenét lejátszani. Ez a modern erősítő el fog varázsolni és az egész család hasznára fog válni. Míg az egyik szobában 7.1 csatornás hang szól, a másik szobában, ugyanabban az időben mást is hallgathattok. Nincs másra szükséged csak egy pár hangszóróra, amelyek csatlakoznak a multi-room erősítőhöz vagy a sztereo RCA kimenethez, és a zene már szól is. A nagy teljesítményról a 9 csatornás, csatornánként 200W-os erősítő gondoskodik, amely képes nagyobb szobákat is hanggal megtölteni.

DTS: X és Dolby Atmos

A teljesen tökéletes hangzás mindig is a multiplex mozik előjoga volt, azonban az igazi 3D hangzás mostantól a nappalidban is elérhető. Élvezd a legjobb hollywoodi filmeket egy teljesen új dimenzióban. Dióhéjban, az SR7011 hangzása valóban jelentős javulást mutat a térhatású hangok terén A klasszikus elülső, hátsó és oldalsó hangszórók mellett, a hangok az emeleti szobába is eljuthatnak anélkül, hogy lyukat kellene fúrnod a mennyezeten. Ehhez csak magassugárzókat kell beszerezned, amelyek a mennyezet felé továbbítják a hangokat, ahonnan egyenesen az emeleti térbe továbbítódnak, és már élvezheted is a zenét.

 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
411 mm Kész!
Mélység
185 mm Kész!
Tömeg
14,1 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
411 mm Kész!
Mélység
185 mm Kész!
Tömeg
14,1 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marantz SR7011 ezüst-arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR7011 stříbrno-zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marantz SR7011 strieborno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR7011 silber-gold.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ