Marantz SR7012 ezüst-arany

Termékkatalógus
Marantz SR7012 ezüst-arany
AV-rádióerősítő - 9,2 csatorna, 205 W/csatorna, Dolby Atmos, Auro 3D, Audyssey MultiEQ automatikus kalibrálás, 7 + 3 HDMI, 4K támogatás, HDCP 2.2, USB, Dual Band WiFi, Bluetooth, DA konverter 32/192, HD audio streaming FLAC HD/WAV/DSD2.8, 5.6/ALAC, TuneIn, Tidal, Spotify, Deezer, AirPlay, 3 zónás multiroom
Kód:  MAR003l2 Termékszám:  SR7012 SG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR7012 ezüst-arany

A kellemes környezethez kitűnő hangzás dukál. A Marantz SR7012 nagy felbontású hangzást és nagy felbontású 3D formátumot biztosít a legújabb Blu-ray filmekhez. A hangot és a képet az erősítőre számos HDMI porton és egyéb interfészen keresztül továbbítja, beleértve a WiFi és a Bluetooth funkciókat, így ez lesz minden készülék központja. Minden eszközről tökéletes vizuális és audio élményt nyújt. Az alacsonyabb felbontást 4K UHD-ig javítja, a hangot pedig a maximum szintig. Az ezüst-arany színű Marantz SR7012 támogatja a HEOS Multi-room rendszert, és HDMI eARC, Dolby Vision, és HLG és DTS Virtual támogatással is rendelkezik.

A Marantz SR7012 ezüst-arany erősítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű erősítő a teljes 9,2 csatornás térhangzáshoz és a nagy felbontású sztereó hanghoz
  • Hangszórók beállítása az Audyssey MultiEQ XT32 automatikus kalibrálással
  • DTS támogatás: X, Dolby Atmos, DTS Virtual és aktualizálás után DTS Neural: X
  • Helyi streaming a WiFi hálózaton keresztül (2,4 és 5 GHz), Bluetooth, Airplay, DLNA
  • Internetes rádió, Pandora, Spotify, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer...
  • HDMI kimenet akár 4K Ultra HD @ 60Hz-ig, BT.2020, HDR, eARC, HDCP 2.2, Dolby Vision és HLG
  • Audyssey Dynamic Volume a tiszta hangzásért és a hanghatásokért még nagyon alacsony hangerőn is
  • Megnövelt bejövő jelfelbontás 4K-ig
  • A fejlett alkalmazások (Android és iOS) kényelmes vezérlése

Mesteri kivitelezés

A Marantz nem enged a reprodukció minőségéből, ezért a célnak megfelelően prémium, gondosan kiválasztott komponenseket használ. A Marantz szabadalmaztatott HDAM áramkörei a jelenlegi visszacsatolás konfigurációban fejlett megoldásokat kínálnak a lejátszás minőségének javítására. A Marantz SR7012 erősítő azonos nagyfeszültségű áramköröket tartalmaz mind a kilenc csatornán, így minden csatorna pontosan reprodukálható anélkül, hogy a többi jel megváltoztatná azokat.

Hálózaton, mint hal a vízben

A Marantz SR7012 továbbfejlesztett Bluetooth és WiFi vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, így multimédiás tartalmakat élvezhetsz a tárhelytől függetlenül. DLNA 1.5 tanúsítvánnyal gondoskodik az otthoni hálózat egyéb tárhelyeinek, de az internetes rádió vagy a Spotify Connect zökkenőmentes eléréséről is. Természetesen támogatja az AirPlay-t, így bármilyen Apple zenelejátszó eszköz használata gyerekjáték.

DTS:X és Dolby Atmos

Az abszolút tökéletes hangzás mindig is a többtermes mozi csarnokok kiváltsága volt, de a Marantz SR7012 erősítő elhozza a valódi 3D hangzást a nappaliba. Egészen új dimenzióban élvezheted a legjobb hollywoodi sikerfilmeket. Röviden, ez jelentősen javítja az összes térbeli hanghatás észlelését. A klasszikus elülső és hátsó hangszórókon kívül a hangzás a szoba felső részéből érkezik, anélkül, hogy szükséges volna a mennyezetbe fúrni. A magas hangokat biztosító hangszórók elegendőek a hang mennyezet felé sugárzásához, ahonnan feléd tükrözi azokat. 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
411 mm Kész!
Tömeg
14,2 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
411 mm Kész!
Tömeg
14,2 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marantz SR7012 ezüst-arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR7012 stříbrno-zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marantz SR7012 strieborno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR7012 Silber-Gold.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ