A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

MARBLE porttöbbszöröző

Termékkatalógus
MARBLE porttöbbszöröző
Dokkoló állomás -2x USB 3.0, 2x USB Type-C (USB-C), kártyaolvasó, HDMI, mini Display Port, teljesítménye max 60W
Kód:  DOKMR1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MARBLE porttöbbszöröző

Van egy MacBookja, egy Dell XPS 13 (9350) notebookja, vagy a Huawei Matebookja és szeretnék kiterjeszteni a kapcsolódási lehetőségeiket? Akkor próbálja ki a dokkoló állomás és töltőállomás kombinációját egy termékben a Marble gyártótól. A számítógéphez egy USB Type-C csatlakozó által csatlakozhat a dokkolóhoz, mely összeköti gépét a különböző perifériákkal, mint az iPhone, iPad, iMac, két Full HD monitor, nyomtatók, Apple Watch, MP3 lejátszó és még sok más USB kompatibilis eszköz.

Legfontosabb jellemzői

  • Dokkoló és töltő egyben
  • Alkalmas MacBookhoz, Dell XPS 13 notebookhoz, és Huawei Matebookhoz
  • Lehetővé teszi sok eszköz csatlakoztatását a számítógéphez
  • Kompakt méret - elfér a táskájában vagy a zsebében is

USB hub és töltő egyben

USB Type-C porttal, két USB 3.0 porttal, egy HDMI Type-D-vel, egy Mini DisplayPort-nal és egy microSD kártyaolvasóval van felszerelve, hogy adatokat is tölthessen fel a MacBook-jára. A Marble különlegessége, hogy 60 W-os újratölthető töltőként is működik.

Egy teljes irodát kaphat bárhol bármikor

Minden szükséges elektronika kiegészítőt magánál tarthat csupán egyetlen replikátor készülékhez csatlakoztatva. A tervezés célja az volt, hogy a Marble termék nagyjából akkora méretű legyen, mint egy hálózati adapter, így kompakt és könnyedén hordozható a táskájában vagy zsebében. Egyszerűen teremthet irodai környezetet akár egy kávézóban is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MARBLE porttöbbszöröző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARBLE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MARBLE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MARBLE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MARBLE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ