Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Marshall Acton - Krémszín

Termékkatalógus
Marshall Acton - Krémszín
5 2 értékelés
Hangszóró - Aktív hangfal, sztereó, 2x 8W + 1x 25W, 3,5" jack bemenet, Bluetooth, 100-240 V
Kód:  MRS023a Termékszám:  04091801

Marshall Acton - Krémszín

A Marshall Acton egy kisméretű, de újszerű hangszóró, amely kiváló lehetőséget nyújt számodra a kiváló minőségű és nagy hangerőjű hangzásvilág reprodukálására. Ezenkívül kifinomult kinézettel és retro designnal rendelkezik, amely egyesíti a méltóságteljes formákat a bőrborítás és a megkülönböztetett védőrácsos hálóval, amely a klasszikus aranyszínű Marshall felirattal rendelkezik. Habár a kezelőfelülete klasszikus stílusú, de mégis tartalmaz Bluetooth vezérlést, amely aligha lehetett volna látható kívülről.

Kis méretei megtagadják a logika törvényeit, ugyanis ez a hangszóró akkora erővel és tiszta hangzással rendelkezik, amely szinte már fizikai képtelenség. A jól kiegyensúlyozott hangzás mellett tiszta közép- és kiterjedt magashangtartományának köszönhetően az Acton hangszóró egyszerre nyújt rendkívül részletgazdag és erőteljes zeneiélményt. A különálló, beépített mélynyomó erőteljes és mély basszust biztosít. Kompakt méretei ellenére a Marshall ACTON hangszóró erőteljes hangzást biztosít bárhol - a konyhában, a szobában vagy akár az irodában.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall Acton - Krémszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall ACTON krémový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall ACTON krémový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall ACTON cremefarben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall ACTON cremefarben.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ