A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Marshall Major II Bluetooth - fekete

Termékkatalógus
Marshall Major II Bluetooth - fekete
4,7 107 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - zárt, mikrofonnal, 99 dB érzékenység, frekvenciatartomány: 10-20 000Hz, kihangosítóként is lehet használni, extra kényelmes fülpárnák, veszteségmentes aptX kodek támogatás, akár 30 óra lejátszási idő egy feltöltéssel
Kód:  MRS010x Termékszám:  04091378

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marshall Major II Bluetooth - fekete

Marshall Major II Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató akár 30 órán keresztül képes működni egyetlen töltéssel, így a szokásostól hosszabb időn keresztül élvezheted kedvenc zenéidet. A magas hangok és mély basszus tökéletesen érzékelhető, a torzítás pedig lényegesen kisebb mértékű. A gombokat könnyedén használhatod a zenék állításához, és hívások irányításához, így kihangosítóként is funkcionál a készülék.

Legfontosabb jellemzői

  • Az akkumulátor egy feltöltéssel akár 30 órán át képes működni
  • Veszteségmentes aptX kodek támogatás
  • Zene és telefonhívások irányítása
  • Finom design és a részletes tervezés
  • Rendkívül kényelmes fülpárnák a hosszú, kényelmes viselés érdekében

Kényelmes viselés hosszú időn keresztül

A fejhallgató fokozott hanggal, megjelenéssel, tartóssággal és ergonómiával rendelkezik. A fejhallgató kialakítása kerekebb vonalakból, újonnan áttervezett fejpántból, és olyan pántokból áll, amelyek növelik a fülpárnák rugalmasságát. A fejhallgató több órás használathoz készült, mely alatt tökéletes kényelmet biztosít. A legfeljebb 30 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a készülék cserben hagy. A vezeték nélküli használat érdekében biztosan értékelni fogod a veszteségmentes aptX kodek támogatását, mely az alacsony mértékű késleltetésért felel, és minimalizálja a szinkronizálás során fellépő problémákat. Ha pedig az akkumulátor esetlegesen lemerülne, használhatod a kábelt, mellyel folytatható a zenehallgatás.

Univerzális vezérlőpanel

A fejhallgató zenelejátszása nagyon könnyedén vezérelhető. A fülkagylón található vezérlőpanel lehetővé teszi a zeneszámok lejátszását, szüneteltetését, keverését, illetve a hangerő szabályozását. Okos telefonoddal összepárosítva lehetővé teszi hívások fogadását, vagy elutasítását, mindössze néhány mozdulattal. A fejhallgató szállítása nagyon egyszerű, a kompakt, összehajtható kialakításnak köszönhetően.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall Major II Bluetooth - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II Bluetooth - Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall Major II Bluetooth – Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ