Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Marshall STANMORE fekete

Termékkatalógus
Marshall STANMORE fekete
4,8 29 értékelés
Hangszóró - aktív sztereó, 2x20W + 1x 40W, 3,5mm jack / optikai / RCA bemenet, Bluetooth, 100-240
Kód:  MRS021b Termékszám:  04091627

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marshall STANMORE fekete


Marshall Company bemutatja az új hangszóró sorozat nagy lehetőségek rejlenek a kiváló minőségű és nagyon-nagyon hangos. Ezen túlmenően, az érdekelt vymazleným adott retro design, amely egyesíti a kecses formák bőr kárpitozás és jellegzetes hűtőrács, arany felirattal Marshall. Ott a stílus, és vannak beállítva ellenőrzések, de közülük funkciók, mint a Bluetooth, ami néha nehezen pohledali ez a kialakítás.


irreális tervezés

Ott a stílus, és vannak beállítva ellenőrzések, de közülük funkciók, mint a Bluetooth, ami néha nehezen pohledali ez a kialakítás.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
ellenőrzések

ellenőrzések


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Marshall a minőség garanciája

Marshall a minőség garanciája

Ami hangminőség, Stanmore biztosan nem fukarkodik. Úgy tervezték, a hangos reprodukció, ahol csak hallja, amit a neve is mutatja Marshall területén audio technológia. Egy jól kiegyensúlyozott hangzás büszkélkedhet tiszta középkategóriás és a kiterjesztett magasságra egy tiszta hang hallható kifejezés és jó artikuláció. 


Zenei élmény karnyújtásnyira

Külön beépített mélynyomóval ad egy erős és mély basszus. Köszönhetően a kompakt méretek, akkor kísérő hangszóró Marshall STANMORE erőteljes hangteljesítményt bárhol csak azt, hogy - a konyhában, a szoba és a hivatal.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
teljes audio

teljes audio

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall STANMORE fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall STANMORE černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall STANMORE čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher Marshall STANMORE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher Marshall STANMORE schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ