A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

Marshall Woburn Krémszínű

Termékkatalógus
Marshall Woburn Krémszínű
5 3 értékelés
Hangszóró - aktív, sztereó, 2x 20W + 1x 50W, 3,5" jack/optikai/RCA bemenet, Bluetooth, 100-240V
Kód:  MRS022b Termékszám:  04090971

Marshall Woburn Krémszínű

A Marshall cég a világ legnagyobb és legerősebb hangszóróiról ismert,  legújabb szériás hangfalai pedig rengeteg extra szolgáltatás mellett teszi lehetővé a kiváló minőség és a rendkívüli hangzás-visszaadást. Ezen kívül kifinomult retro kinézetet kapott, amely egyesíti a kecses formákat a tartós bőrborítással és vintage ihletésű textil takaróval, amelyen az arany Marshall felirat található. A rézpanelen található vezérlőgombok stílusa sem üt el az egységtől habár vannak olyan  modern elemei is, mint például a vezetéknélküli kapcsolatot biztosító Bluetooth, amely igencsak nehezen lehetne látható kinézetén kívülről.

A hangminőséget illetően a Woburn egészen biztosan nem fogja cserbenhagyni. Úgy tervezték, hogy hangos és gazdag hangzásvilága legyen, ami tükrözni fogja, hogy mit is jelent igazából a Marshall cég neve a hangtechnika szakterületén belül. Jól kiegyensúlyozott hangzással, kristálytiszta középhangokkal és kiterjesztett magashangokkal büszkélkedhet a tiszta hangok és hallhatóan artikuláció érdekében. Egy pár kiváló mélynyomó szolgáltatja az erős és mély basszust. Kompakt méretének és kiváló teljesítményének köszönhetően egyszerűen helyet követel az otthonodban - legyen az a konyhában, nappaliban vagy a dolgozószobában.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall Woburn Krémszínű
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall WOBURN krémový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall WOBURN krémový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall WOBURN Creme. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall WOBURN Creme.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ