Akvizice ApF HU ApF HU

Testápoló olajok és masszázsolajok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hatás
Regeneráló
(44)
Tápláló
(38)
Nyugtató
(17)
Specifikáció
Vegyszermentes
(2)
Bio
(17)
Dermo
(2)
Toxinmentes
(2)
Kozmetikum sorozat
Levendulás
(5)
Rózsás
(2)
Teafaolajos
(2)
Milyen problémára ajánlott
Száraz bőrre
(13)
Pattanásos bőrre
(5)
Fájó lábakra
(5)
Összetétel jellemző
Alkoholmentes
(3)
Színezékmentes
(1)
Parabénmentes
(1)
Illatmentes
(2)
Szilikonmentes
(6)
Űrtartalom
15 ml
125000 ml
-

Az egész test átfogó bőrápolásához különböző kozmetikai termékek használata szükséges, de gyakran elfelejtjük, hogy a testápoló olajok és masszázsolajok is hasznosak lehetnek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan válassz a különféle masszázsolaj fajták közül, és mely masszázsolajok és testápoló olajok a legmegfelelőbbek számodra, olvass tovább.

Tovább

Masszázsolaj és testápoló olaj – balzsam a testnek és a léleknek

A testápoló olaj kiválasztása gondos körültekintést igényel. A testápoló olajok és masszázsolajok választéka széles, és nem minden termék felel meg a bőrödnek. Legrosszabb esetben a rossz minőségű testápoló olaj allergiás reakciót okozhat és irritálhatja a bőrt. De miért is érdemes a testápoló olajat a rendszeres bőrápolás részévé tenni?

  • A masszázsolaj helyettesheti mind az arc-, mind a hajmaszkokat
  • A testápoló olaj száraz bőrre nemcsak hidratálja, hanem táplálja és regenerálja is a száraz bőrt
  • A minőségi testápoló olaj vagy masszázsolaj segít a különböző kozmetikai rendellenességek leküzdésében
  • A testápoló olajok univerzálisan alkalmazhatók, így az egész testre, sőt a hajra is használhatók
  • A legtöbb masszázsolaj arcra is használható

Masszázsolaj

A masszázsolaj használata naponta kétszer ajánlott. Legjobb fürdés után a nedves bőrre alkalmazni, hogy a nedvességet minél hosszabb ideig a bőrben tartsa.

i

Testápoló olaj borotválkozás közben is használható a borotva könnyebb csúszása érdekében. A masszázsolaj borotválkozás utáni alkalmazása pedig megnyugtatja a bőrt.

A masszázsolaj és varázslatos hatásai

A masszázsolajok hatásai különfélék lehetnek a tartalmazott hatóanyagok szerint. Masszázsolaj vagy testápoló olaj a fürdőhöz is adható a minél teljesebb relaxáció érdekében. Nem kell félned a masszázsolajok tetszés szerinti kombinálásától sem. Nézzük, milyen jótékony hatással lehet a masszázsolaj használata a testre és a lélekre.

A masszázsolajok alapanyaga

A masszázsolajok összetétele alapolajokon alapul. Az alapolajok aktív összetevők, gyakran mandula- vagy kókuszolaj, lehet de aloe vera, koffein vagy kender testolaj is lehet. Ezek az alapösszetevők határozzák meg a termék általános hatását.

A zsíros olajok alkalmasak masszázsokhoz, a száraz olajok pedig mindennapi használatra, mert gyorsan felszívódnak a bőrbe, és nem hagynak zsíros olajréteget.

A masszázsolajok hatásai

A masszázsolajok hatásai szerteágazók. Mindenekelőtt hidratálják, regenerálják és táplálják a bőrt. Az adott hatás természetesen mindig a masszírozó olaj összetételétől függ. Egyes típusok nyugtató, lágyító vagy feszesítő hatásúak lehetnek. Más masszázsolaj fajták a bőrt varázsolják ragyogóra, így bőrszépítő funkciót is szolgálnak.

i

Melegítő hatású masszázsolajok

Az izmok ellazítására szolgáló melegítő hatású masszázsolaj megtalálható például nyugtató levendula és élénkítő eukaliptusz kombinációjában. Az izmok masszírozása segít a regenerálódásukban.

A testápoló olaj gátat szab a bőrproblémáknak

Ahogy már említettük, a masszázsolaj vagy testápoló olaj szinte varázslatos hatású, így segíthet bizonyos bőrproblémákon is. A sérült bőr táplálásán túl jótékony hatásai sokkal szélesebb körűek.

  • A sebek gyógyulását segítheti a nyugtató csipkebogyó testápoló olaj.
  • A teafaolaj antiszeptikus hatású a pattanásokra, mivel szárítja és összehúzza a pattanásokat.
  • Viszkető bőrre használj ricinus, mandula-, kender- vagy avokádóolajat.
  • A masszázsolaj narancsbőrre széppé és simává varázsolja a bőrt.
  • A testápoló olaj striára segít a stria megelőzésében. Ideális a tökmag olaj vagy a jojoba olaj.

Testápoló olaj: Bőrtípus szerint

A testápoló olaj általában minden bőrtípusra alkalmas. Problémás és zsíros bőr esetén kellemesebbek a könnyebb testolajok, mint a tök, a szezám, a szőlőmag vagy a levendula. A bőrproblémák enyhítésében segíthet az argánolaj, amely alkalmas az ekcémás bőrre is.

Az érzékeny bőrt megnyugtatja az aloe verát tartalmazó masszázsolaj, míg az érett, idősödő bőrnek az argán vagy a fügekaktuszos testápoló olaj a legjobb.

Masszázsolajok, amelyek a legnagyobb igényeknek is megfelelnek

Masszázsolajok sokféle változatban kaphatók, így mindenki a számára megfelelő masszázsolaj fajták közül válogathat. Ha tehát különleges igényeid vannak a masszázsolajokkal szemben, például ökológikus vagy biotermékeket, vegán összetevőket, vagy vegyszermentes termékeket keresel, ne aggódj, te is megtalálod a neked megfelelő masszázsolajokat. A legjobb masszázsolaj típusok csak természetes és bio összetevőket tartalmaznak.

Aromás masszázsolajok

Az aromás masszázsolajok már az illatukkal is megnyugtatnak. Népszerűek a jellegzetes kókusz-, rózsa- vagy levendulaillatú típusok. Megfázás esetén a teafaolaj átható aromája ellazítja a légutakat. A hozzáadott aroma azonban néha túl erős és zavaró lehet, ezért például az egészségügyben parfümmentes masszázsolajat használnak. Az ilyen természetes masszázsolajok egyéni masszázsolaj keverék alapjaként is szolgálhatnak.

i

A nagyobb kiszerelések, mint például az 1 literes masszázsolaj, kisebb, könnyen kezelhető kiöntő palackokba tölthetők.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ALPA Lesana Sósborszesz 1 l Szállításra kész > 10 db
Sósborszesz - az ALPA Francovkový-hoz képest nagyobb mentolkoncentrációja révén fokozott hűsítő hatással bír, antiszeptikus és fertőtlenítő hatással rendelkezik, enyhíti az izom- és ízületi reuma fájdalmait, és eltávolítja a fizikai megterhelés okozta fáradtságot
4 790 Ft

2.
BIODERMA ABCDerm Relax Oil 200 ml Szállításra kész > 10 db
Babaolaj - hidratáló és tápláló, illatmentes, normál bőrre, sárgabarackolaj és napraforgóolaj tartalmú
7 290 Ft

3.
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Bio test- és masszázsolaj Erotika 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Rózsa 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Relax 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Levendula 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Kilenc virág 20 ml
5 090 Ft

Még több
84 termék
4,9 15×
ALPA Lesana Sósborszesz 1 l
Sósborszesz - az ALPA Francovkový-hoz képest nagyobb mentolkoncentrációja révén fokozott hűsítő hatással bír, antiszeptikus és fertőtlenítő hatással rendelkezik, enyhíti az izom- és ízületi reuma fájdalmait, és eltávolítja a fizikai megterhelés okozta fáradtságot - 4 790 Ft/1 l
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1240
5,0
ALPA Francovka Lesana 160 ml
Sósborszesz - az ALPA Francovkový-hoz képest nagyobb mentolkoncentrációja révén fokozott hűsítő hatással bír, antiszeptikus és fertőtlenítő hatással rendelkezik, enyhíti az izom- és ízületi reuma fájdalmait, és eltávolítja a fizikai megterhelés okozta fáradtságot - 6 187,50 Ft/1 l
990 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1241
Saloos Mindennapi ápoláshoz - Erotika (119 ml) - Kozmetikai ajándékcsomag
Típusok
5,0
Saloos Mindennapi ápoláshoz - Erotika (119 ml)
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: masszázsolaj, Karité balzsam és ajakbalzsam - 5 117,65 Ft/100 ml
6 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL597
URIAGE Bariéderm Cica Dermatological Oil 100 ml
Masszázsolaj - női és férfi, minden bőrtípusra alkalmas, ideális striára, aktív hatóanyaga avokádóolaj, bisabolol, jojobaolaj, napraforgóolaj és e-vitamin, illatmentes és természetes összetevőjű, natúr és parfümmentes összetétel, űrtartalma 100 ml - 47 900 Ft/1 l
4 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2743
4,9
BIODERMA ABCDerm Relax Oil 200 ml
Babaolaj - hidratáló és tápláló, illatmentes, normál bőrre, sárgabarackolaj és napraforgóolaj tartalmú
7 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1508
4,9 24×
ALPA Francovka 1 l
Sósborszesz - alkalmas ízületi és izomfájdalmakra, horzsolások fertőtlenítésére, influenza vagy megfázás esetén, masszázsokra, fejfájásra - 3 390 Ft/1 l
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1238
4,7
SALOOS Varázslatos kikapcsolódás (5 × 20 ml)
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Bio test- és masszázsolaj Erotika 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Rózsa 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Relax 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Levendula 20 ml, Bio test- és masszázsolaj Kilenc virág 20 ml - 5 090 Ft/100 ml
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDS1955
4,8 50×
BI-OIL 60 ml
Masszázsolaj - alkalmas érzékeny és száraz bőrtípusra, hipoallergén, regeneráló, ideális striára és hegre, aktív hatóanyaga kamilla, levendula, körömvirág, a-vitamin és e-vitamin, természetes olaj tartalmú, retinolos (a-vitamin) és vitaminos, natúr összetétel, űrtartalma 60 ml - 76 500 Ft/1 l
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM197
4,9 12×
PURITY VISION Fair Trade Szűz kókuszolaj BIO 420 ml
Masszázsolaj - alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, aktív hatóanyaga kókuszolaj, természetes összetevőjű, natúr összetétel, űrtartalma 420 ml - 8 071,43 Ft/1 l
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL590
4,9 119×
SALOOS Bio Test- és masszázsolaj Erotika 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, bőrpuhító, bőrnyugtató izomlazító, aktív hatóanyaga bio szezámolaj, bio napraforgóolaj, illóolajok, makadámia olaj, mandulaolaj és barackolaj, természetes olaj tartalmú, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 41 800 Ft/1 l
Szuper ár
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE765
4,6 10×
SALOOS Bio Kókuszolaj 250 ml
Masszázsolaj - alkalmas érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, bőrpuhító, aktív hatóanyaga kókuszolaj, természetes olaj tartalmú, natúr összetétel, űrtartalma 250 ml - 15 960 Ft/1 l
3 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE763
4,9 119×
SALOOS Bio Test- és masszázsolaj Atopikderm 50 ml
Masszázsolaj - alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny és száraz bőrtípusra, regeneráló, nyugtató hatású, ideális ekcémára, atópiás ekcémára és pikkelysömörre, aktív hatóanyaga bio szezámolaj, bio napraforgóolaj, borágó olaj, barackolaj, ligetszépe olaj és e-vitamin, természetes olaj tartalmú, retinolos (a-vitamin) és vitaminos, bio és natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 49 800 Ft/1 l
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE779
5,0 15×
ALPA Francovka 160 ml
Sósborszesz - alkalmas ízületi és izomfájdalmakra, horzsolások fertőtlenítésére, influenza vagy megfázás esetén, masszázshoz, fejfájás esetén - 4 937,50 Ft/1 l
790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1239
4,9 119×
SALOOS Bio Test- és masszázsolaj Relax 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, aktív hatóanyaga bio szezámolaj, bio napraforgóolaj, illóolajok, makadámia olaj, mandulaolaj, barackolaj, a-vitamin és e-vitamin, természetes olaj tartalmú és retinolos (a-vitamin), natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 39 800 Ft/1 l
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE766
4,9 119×
SALOOS Bio Test- és masszázsolaj Levendula 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, nyugtató hatású, aktív hatóanyaga bio szezámolaj, bio napraforgóolaj, illóolajok, levendula, makadámia olaj, mandulaolaj, barackolaj és e-vitamin, természetes olaj tartalmú és retinolos (a-vitamin), bio és natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 43 800 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE780
5,0 11×
PURITY VISION Illatmentes kókuszolaj BIO 120 ml
Masszázsolaj - alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, aktív hatóanyaga kókuszolaj, természetes olaj tartalmú, bio és natúr összetétel, űrtartalma 120 ml - 10 750 Ft/1 l
1 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL601
4,7 12×
SALOOS Bio Ricinusolaj 50 ml
Masszázsolaj - női, alkalmas normál és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, aktív hatóanyaga ricinusolaj, természetes összetevőjű, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 43 800 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2147
4,7 41×
SALOOS Mandulaolaj 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, tápláló hatású, nyugtató hatású, aktív hatóanyaga mandulaolaj, természetes olaj tartalmú, bio és natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 45 800 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE767
4,8 10×
NUXE Huile Prodigiuse Floral Multi-Purpose Dry Oil 100 ml
Masszázsolaj - női és férfi, minden bőrtípusra alkalmas, hidratáló, regeneráló, tápláló hatású, ideális száraz bőrre, aktív hatóanyaga argánolaj, makadámia olaj, mandulaolaj, japán kamélia olaj és e-vitamin, természetes olaj tartalmú, natúr összetétel, űrtartalma 100 ml - 106 900 Ft/1 l
10 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1242
5,0 11×
PURITY VISION Illatmentes kókuszolaj BIO 420 ml
Masszázsolaj - alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, aktív hatóanyaga kókuszolaj, természetes olaj tartalmú, bio és natúr összetétel, űrtartalma 420 ml - 7 119,05 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL602
4,5
SALOOS Bio Ricinusolaj 125 ml
Masszázsolaj - alkalmas kevert és száraz bőrtípusra, hidratáló, tápláló hatású, nyugtató hatású, ideális hegre, aktív hatóanyaga ricinusolaj, természetes összetevőjű, natúr összetétel, űrtartalma 125 ml - 24 720 Ft/1 l
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL720
5,0
SALOOS magnézium olaj 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló,, ideális fájó lábakra, aktív hatóanyaga magnézium, természetes összetevőjű, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 65 800 Ft/1 l
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE861
4,7 41×
SALOOS Bio Jojobaolaj 50 ml
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, nyugtató hatású, ideális pattanásos bőrre, aktív hatóanyaga jojobaolaj, természetes olaj tartalmú, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml - 59 800 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE771
4,9 61×
SALOOS Bio Szilvaolaj 20 ml
Arcápoló olaj - száraz bőrre, hatás: ránctalanító és pigmentfolt csökkentő, hidratálja és javítja a bőr állapotát - 189 500 Ft/1 l
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2386

Testápoló olajok és masszázsolajok

A Testápoló olajok és masszázsolajok kategóriában összesen 84 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó testápoló olajok és masszázsolajok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább testápoló olajok és masszázsolajok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb testápoló olajok és masszázsolajok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: testápoló olajok és masszázsolajok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ