A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Masszázsfotelek - shiatsu

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Fenék
(1)
Hát
(1)
Nyak
(0)
Vádli
(1)
Funkciók
Fűtés
(1)
Emelkedés
(0)
Időzítő
(1)
Intenzitás beállítása
(1)
Felszerelés
Univerzális
(0)
Hangszórók
(1)
Vezérlőpanel
(0)
Bevonat anyaga
Textil
(0)
Műbőr
(1)
Masszázstípus
Vibrálós
(0)
Shiatsu
(1)
Görgő
(0)
Trigger pont masszázs
(0)
Mazzsázsprogramok
1
3
-
Szín
Szürke
(0)
Arany
(1)
Válassz termékeket a(z) Masszázsfotelek - shiatsu kategóriából. Jelenleg 1 termék elérhető - raktáron is. Három napon belül házhoz szállítjuk. Érdekelnek más termékek is a(z) Masszázsfotelek - shiatsu kategórián kívül? Nézd meg a(z) Masszázsfotelek általános kategóriát, ahol a teljes kínálatot megtalálod.
1 termék
NAIPO MGC-1900 - Masszázsszék Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
NAIPO MGC-1900
Masszázsszék - 3 masszázsmód, állítható a kartámasz dölésszöge, fűtés, időzítő és intenzitás beállítása, 61,49cm × 88cm × 91,49cm
439 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NAIMK093
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Masszázsfotelek - shiatsu- variációk

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszázsfotelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszázsfotelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb masszázsfotelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: masszázsfotelek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ