A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Rowenta masszírozó gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Has
(1)
Fenék
(1)
Kar
(1)
Comb
(1)
Rowenta masszírozó készüléékek

Rowenta masszírozó készülékek

Ha zavarnak a ráncok, bőrhibák, a fáradt és fakó bőr, szem alatti karikák vagy a narancsbőr, és szeretnél professzionális ápolásban részesülni anélkül, hogy szépségszalonokba kellene járnod, akkor a Rowenta masszírozók csak neked szólnak! A Rowenta arcmasszírozók gondoskodnak bőrödről - gyengéd arcmasszázst nyújtanak számodra, amely átjárja az izmokat, és serkenti a kollagén- és elasztintermelést, hogy az arcbőröd ragyogó és csodálatos legyen. A fiatal bőr számára a Rowenta LV2010F0 Anti - Fatigue masszírozót a szemkörnyékre és a helyi tökéletlenségekre tervezték, amely gyulladáscsökkentő kék LED fénytechnológiával felszerelve. Az öregedés első jelei ellen válaszd a Rowenta LV6020F0 Youth Facial eszközt a hatékony és pihentető masszázsért, és kényeztesd magad egy teljes körű ápolással a Rowenta LV2020F0 Anti - Ageing szemkörnyékmasszírozó készülék segítségével, amely a vörös LED fény gyógyító hatását használja. Az érett bőrről és a szemkörnyékről a legjobban a Rowenta LV7030F0 Lift Contour gondoskodik, amely az öregedés 4 fő jelét enyhíti klinikailag igazolt eredményekkel. A Rowenta LY4000F0 Body Sculpt cellulitmasszírozó már egy hónapos rendszeres használat után feszesíti és kisimítja bőröd, valamint hatékonyan csökkenti a narancsbőrt a combokon, fenéken, hason és karokon, hogy finomítsa gyönyörű sziluettedet.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
3,5
Rowenta LY4000F0 Body Sculpt
Masszírozó gép - a teljes testápoláshoz, cellulitcsökkentés, a bőr simítása és feszesítése, testformálás, hatékony masszázs csökkenti a gödröcskéket és feszesíti a bőrt a combokon, fenéken, hason és karokon, segíti a zsír természetes eltávolítását, simább és feszesebb bőrt biztosít, 4 puha végű szilikon masszázskerék forgó mozgás technológiája, 2 forgási sebesség beállítása, 20 perc akkumulátor élettartam töltésenként, vízálló, víz alatt is használható, bizonyítottan látható eredmények már egy hónap alatt, 15 év javíthatósági garancia
47 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROWMP195

Rowenta masszírozó gépek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszírozó gépek Rowenta Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszírozó gépek Rowenta
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ