30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

VILEDA 5 Premium Vileda Multiactive felmosó

Termékkatalógus
VILEDA 5 Premium Vileda Multiactive felmosó
4,9 8 értékelés
Felmosó - dobozban szállítjuk
Kód:  UKL004 Termékszám:  4023103181304 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VILEDA 5 Premium Vileda Multiactive felmosó

 

Legyen tökéletes tisztaság otthonában. A készlet tartalmaz egy Premium 5 MultiActive mikroszálas rongyot és egy Premium 5 centrifugáló vödröt. A felmosó 360 °-ban körbeforgatható. A felmosófej rozsdamentes acélból készült, az extra nagy fej méretei 42 x 16 cm. A minőségi teleszkópos rúd két részből áll, állítható hosszúságú (akár 130 cm). A tisztítókészlet hatékonyan gyűjti össze a szennyeződéseket köszönhetően a mikroszálak és poliamid kombináció kiváló tulajdonságainak. 

A pedál lenyomásának számával és intenzitásával szabályozható a felmosórongy nedvessége. A forgókosár nagy mérete miatt a felmosófej könnyen elfér benne. Az extra perem megakadályozza, hogy nedves legyen a ruhája centrifugálás közben. A pedál egyszerűen használható, ideális magasságban van a padlótól. A kényelmes fogantyúval könnyen kezelhető és szállítható. A készlet bármilyen szilárd padlóra alkalmas: PVC, laminált padló, parketta, csempe. Használja a Premium 5 vödröt, csere mikroszálas felmosó külön is megvásárolható.

Padló típusa:
Minden típusú kemény padlók

Tömeg:
10 l

Méretek:
50 x 27 cm

Paraméterek

Típus
Lapos felmosó Kész!

Típus

Típus
Lapos felmosó Kész!
Termékek: Vileda  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

vileda 5 prémium felbontott terméket és leifheit plus 100 / ha van felbontott termék ebben is/ruhaszárítót szeretnék vásárolni. Nem világos, hogy a X ker.-i penny-ben hogy vehetem át, mikor, és ,mi a címe? Kérem, világosítsanak fel. Köszönettel: Tóth László

Kérdések és válaszok: VILEDA 5 Premium Vileda Multiactive felmosó
Kiegészítők: VILEDA 5 Premium Vileda Multiactive felmosó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA Premium 5 mop MultiActive set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VILEDA Premium 5 mop MultiActive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VILEDA Premium 5 Komplettset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VILEDA Premium 5 Komplettset.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ