Shop roku 30 dnů na vrácení

AEG PHE 5642 kék

Termékkatalógus
AEG PHE 5642 kék
4,3 14 értékelés
Elektromos reszelő - négyféle cserélhető henger, reszelő betét 360 °-ban forgatható, ergonómikus nyél, 2x 1,5 V (UM3/AA/LR6), elem nem tartozik a csomaghoz
Kód:  EAV2143a3 Termékszám:  PHE5642 modrá Gyártó honlapja:

AEG PHE 5642 kék

A manikűrhöz és pedikűrhöz egyaránt használható AEG PHE 5642 kék színben egy speciális eszköz, amely felváltja a habkő használatát. A sarkadon található bőrkeményedéseknek lejárt az ideje, megvan a megoldás! Ez a különleges kis eszköz sokkal egyszerűbbé teszi a bőrkeményedések elleni küzdelmedet! Nagyon könnyen kezelhető, egyszerűen csak helyezd arra helyre, ahol kezelésre van szükséged és indítsd el a készüléket. Gyengéden mozgasd a bőrkeményedéses felületen addig, amíg teljesen sima nem lesz. Kényeztesd a lábad, hogy szép, egészséges és vonzó legyen!

A készülék használatakor, mindig tartsd be a gyártó figyelmeztetéseit. A készüléket kizárólag bőrkeményedések eltávolítására és a kemény bőrfelület felpuhítására szabad használni. A műszer egy ergonomikus nyéllel és négy cserélhető hengerrel rendelkezik, így akár az egész család használhatja. A hengereket egyszerű módon lehet kicserélni. A pedikűr eszköz elemmel működik, és a reszelő henger 360 fokot forog - 30 másodpercenként. A teljes lábápolás nem csak nyáron fontos. A láb bőre az egyik legkényesebb testrész, és ha meg szeretnéd tartani simaságát és puhaságát, fontos, hogy rendszeresen lereszeld, és fürdés után megfelelő hidratáló és tápláló krémekkel ápold. A készülék használata biztonságos, eltávolítja a bőrkeményedést és a megvastagodott bőrt teljesen fájdalommentesen. Ápold megfelelően a lábad, és meglátod, hogy tested gyönyörű kiegészítőjévé válik!

Használat:
Helyezze a kezelendő bőrfelületre, majd használat után egyszerűen törölje le a lábát. A cserélhető hengerekkel akár a család többi tagja is használhatja. Minden henger különöböző színű, hogy egyszerűbb legyen megkülönböztetni, melyik kihez tartozik.

Csiszolófelület tisztítása:
A lekopott részecskék eltávolításához és a termék tisztán tartásához használd a puha tisztító kefét.


A csomag tartalma:

  • 4-féle színű csiszolóhenger
  • tisztító kefe


Áramellátás:
2 db A LR6 alkáli elem - a csomag nem tartalmazza

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG PHE 5642 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG PHE 5642 modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG PHE 5642 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG PHE 5642 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG PHE 5642 blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ