30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ALMAWIN Narancs Extra erős 0,5 l

Termékkatalógus
ALMAWIN Narancs Extra erős 0,5 l
Tisztítószer - minden típusú felület tisztítására
Kód:  CIS1704 Termékszám:  4019555705755

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALMAWIN Narancs Extra erős 0,5 l

Ez a termék, akárcsak az AlmaWin márka többi terméke, az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolat elvén alapul. Ezért még az extra erős narancssárga tisztítószer is mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, és az Ecogarantie és a Vegan Society ökológiai tanúsítványokkal rendelkezik. Az AlmaWin minden típusú felületre alkalmas általános tisztítószer kézi tisztításra és zsírtalanításra használható, eltávolítja a makacs foltokat és felszívja a szagokat, és nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságosan is használható. A Narancs Tisztítószer nagyon hatékony a zsírfoltokra, és csodálatosan megtisztítja a többéves lerakódásokat is. A bőrgyógyászatilag tesztelt AlmaWin miközben magába szívja a szagokat, friss narancsillattal örvendeztet meg. 

Az ALMAWIN Narancs Extra erős tisztítószer fő jellemzői

  • Természetes oldószer a makacs tisztítási feladatokhoz
  • Citrusfélék héjából, amelyek narancsterpéneket tartalmaznak
  • Eltávolítja az égési nyomokat, festékeket, lakkokat, ragasztókat, zsírokat, gyantákat stb.
  • A narancssárga AlmaWin elnyeli a szagokat és kellemes illatot biztosít
  • Az extra erős tisztítószer még a rendkívül durva foltokkal is megbirkózik, ahol más termékek kudarcot vallottak
  • Az AlmaWin általános tisztítószer környezetbarát és nagyon gazdaságos
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt természetes koncentrátum, amely hígítatlanul vagy vízzel keverve használható
  • Az AlmaWin termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket
  • A tisztítószer Ecogarantia és Vegan Society tanúsítvánnyal rendelkezik

Az AlmaWin nem szennyezi a környezetet

Mivel az AlmaWin márka következetesen kerüli a szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket, ez a sokoldalúmagas koncentrációjú tisztítószer nem szennyezi a környezetet. A Vegan Ecogarantie klímasemleges palack 100%-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készült, és újrahasznosítható, a szintén újrahasznosítható anyagokból készült címke ásványi olaoktól jmentes tintával van nyomtatva. A környezet további védelme érdekében tartsd be az adagolást és használd a terméket takarékosan. 

Extra erős termék, amely még a nehéz feladatokkal is megbirkózik

A citrusfélék héja narancsterpéneket tartalmaz, amelyek erős, teljesen természetes oldószerként működnek. Ezért az AlmaWin Narancs tisztítószer koncentrált formában eltávolítja a ragasztómaradványokat, viaszokat, bélyegzőfestékeket, kátrányfoltokat, beégett gyantákat és sok más szennyeződést is. Hígított formában a narancssárga tisztítószer kiválóan alkalmas minden vízálló felületre. Egyszerűen adj egy kupaknyi koncentrátumot 5 liter meleg vízhez, hogy a keverék tejes állagú legyen. Erős szennyeződés esetén növelheted az adagolást. 

Az AlmaWin Narancs kezeli a foltokat a ruhákon és a háziállatok körül

A kellemes illatú termék tökéletesen felszívja a szagokat. Ezért a hűtőszekrényhez, a szemetesek tisztításához vagy a háziállatok ketrecének és fekvőhelyeinek tisztításához is alkalmas. Az AlmaWin azonban a lakótéren kívüli, az állatok által használt területek kezelésére is alkalmas. Nemcsak a rutinszerű vagy nehéz tisztításhoz, hanem a fehér vagy tartósan színes szövetek kiváló folteltávolítójaként is jó szolgálatot tesz az otthonodban. A kezelés után mosd ki a szöveteket. 

Használható többek között:
Ragasztómaradványok, viaszok, bélyegző tinták, kátrányfoltok, égési nyomok, gyanták, megkeményedett állati és növényi zsírok, rágógumi, rágógumi foltok a padlón, golyóstoll és filctoll foltok, körömlakk és olajfestékek, foltok a kárpitokon és szőnyegeken és mindenféle makacs háztartási folt ellen.

Figyelmeztetés:
Használat előtt ellenőrizd az anyag tartósságát és színtartóságát. A kezelés után mosd ki a szövetet. A zsírtalanító szerek magas koncentrációja miatt a munkavégzés során védőkesztyűt kell viselni. Tüdőkárosodást és szemgyulladást okozhat. Gyermekek elől elzárva, zárt edényben tartandó. 


Összetétel

> = 30% alifás szénhidrogének (természetes terpének narancshéjból), > =5 % <15 % nemionos felületaktív anyagok (növényi alapú emulgeálószer és cukoralapú felületaktív anyagok). Tartalma: Limonen, citral, linalool, citronellol, geraniol, Farnesol. Egyéb összetevők: etanol, gyógynövénykivonat. PH-ÉRTÉK: 0,0

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!
Tisztítószer típus
Folyékony Kész!
Űrtartalom
500 ml Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Általános Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Folyékony Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

Használat

Rendeltetés
Általános Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát, Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALMAWIN Narancs Extra erős 0,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALMAWIN Čistič Pomerančový Extra silný 0,5 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALMAWIN Pomarančový Extra silný 0,5 l.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ