Shop roku 30 dnů na vrácení

ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner, 250 ml

Termékkatalógus
ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner, 250 ml
3,0 2 értékelés
Hajbalzsam - kiöblítendő, hatás: fényes hatás, hidratáló és táplálás és regenerálás, a következő hajtípusokra ajánlott: festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő - 19 160 Ft/1 l
Kód:  KSVL2441 Termékszám:  873509014874

ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner, 250 ml

Az Alterna Bamboo Luminous Shine balzsam olyan kozmetikai termék, mely kíméletes a hajjal és ragyogóan fényessé varázsolja azt. Gazdagon táplálja, hidratálja és felfrissíti a hajat. A finom bambusz hajkondícionáló használata minden hajtípusra ajaánlott, de különösen kedvelni fogják azok, akik haja festett és emiatt fakó és fáradt.  

Minden, az Alterna Bamboo balzsamhoz használt alapanyag természetes, bio növényi kivonat. Ezek az egyedülálló bio összetevők táplálják és erősítik a hajat, megvédik a külső, károsító hatásokkal szemben. Mélyen hidratálják nemcsak a hajat, de a fejbőrt is, biztosítják a haj rugalmasságát és puhaságát és természetesen ragyogó fényt kölcsönöznek a hajnak. A bambusz kivonat helyreállítja a haj regenerálódási képességét és selymessé varázsolja a hajat. A Bamboo sorozat minden terméke az összetevőinek köszönhetően környezetbarát módon ápolja hajad.

A balzsam finoman ápolja a hajat és csodálatos, ragyogó fényt ad neki. Kíméletes a festett hajjal, mélyen hidratálja és segíti annak gyors regenerációját. Parabénektől, szulfátoktól és ftalátoktól mentes, így nem terheli hajad. A kondícionáló használata után hajad puha, rugalmas, hidratált és csodásan ragyogó lesz.

Hatóanyagok:

  • Bio bambusz kivonat – helyreállítja a haj regenerálódási képességét, erőt és rugalmasságot ad a hajnak.
  • Color Hold Technology – megőrzi a festett haj színét és ragyogóan fényessé varázsolja azt.
  • Indiai egres kivonat - táplál, hidratál és fényt ad a hajnak.
  • C-vitamin - védi a hajat a károsodástól, erőssé és fényessé teszi a hajat.

Hajtípus:
Minden hajtípusra, különösen festett, emiatt fakó és fáradt hajra.

alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra, gyengéden masszírozd be, majd alaposan öblítsd le.

Kiszerelés:
250 ml-es

Összetevők:
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Phospholipids, Glycerin, Dimethicone, Dimethiconol, Amodimethicone, Bambusa Vulgaris Water, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polysilicone-15, Algae Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Polyquaternium-37, Bambusa Vulgaris Extract, Superoxide Dismutase, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Lactic Acid, Malic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Rice Protein, Jojoba Esters, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Trideceth-12, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Glycereth-26, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner, 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Bamboo Luminous Shine Conditioner 250 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ