Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

Termékkatalógus
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml
4,0 5 értékelés
Hajbalzsam - kiöblítendő, hatás: hidratáló és táplálás és regenerálás, a következő hajtípusokra ajánlott: minden hajtípusra, sérült és rakoncátlan és töredező - 19 160 Ft/1 l
Kód:  KSVL2451 Termékszám:  873509014683
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml Megszűnt

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

Az ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz kócmentesítő balzsam egy hidratáló kozmetikai termék, amely kíméli a hajat. Kezeli, hidratálja, lágyítja és védi haját a sérüléstől és töredezéstől. Alkalmas minden típusú hajra, de különösen azoknak javasolt, akik hajlamosak a hajgubancolódásra .

Az Alterna Bamboo összes összetevője növényi eredetű és Bio. Ezek az egyedülálló Bio összetevők táplálják, erősítik és védik a hajat a külső, káros hatásoktól. A haj és a fejbőr mélyen hidratálódik, a lágyság, természetes rugalmasság és elbűvölő szépség érdekében. A bambusz kivonat visszaállítja a haj regeneráló képességét, és selymes megjelenést kölcsönöz neki. Az összes Bamboo termék környezetbarát, az összetételüknek köszönhetően.

A hajkondicionáló lágyítja a haját, visszaadja természetes fényét, erejét és szépségét. Kíméletes a festett hajra is, és megvédheti göndör fürtjeit nedves környezetben. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat vagy szintetikus festékeket, nem terheli a hajat. Haja rugalmas, fényes és csodálatosan sima lesz a kondicionáló használata után.

Hozzávalók:

  • Bio bambusz kivonat- helyreállítja a haj regenerálódási képességét haj,erőt és rugalmasságot ad neki.
  • Kendi olaj - telítetlen omega zsírsavakból, amely táplálja és védi a sérülés ellen a hajat.
  • Color Hold Technology - a színárnyalat és fényes haj megőrzése érdekében.

Haj típus:
Minden hajtípusra, különösen könnyen gubancolódó hajra.

Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, masszírozza óvatosan a fejbőrébe, majd alaposan öblítse le.

Mennyiség:
250 ml

Összetevők:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Behentrimonium Methosulfate, Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Amodimethicone, Polysilicone-15, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Linalool, C11-15 Pareth-7, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Laureth-9, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Citronellol, Trideceth-12, Limonene, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Aleurites Moluccana Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Wasabia Japonica Root Extract, Superoxide Dismutase, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Polyquaternium-10, Saccharomyces/Lysate Ferment, Silanetriol Melaninate, Bromelain, Papain, Saccharomyces/Zinc Ferment, Algae Extract, Lactoferrin, Corn Oligosaccharides, Phytosphingosine, Acetyl Methionine, Acetyl Serine, Amino Acyl tRNA Synthetase, Copper Lysl Oxidase, Glycine Soja (Soybean) Seed Peroxidase, Saccharomyces/Copper Ferment, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Tyrosinase, Lentinus Edodes Tyrosinase, Retinyl Palmitate.

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Sérült, Rakoncátlan és töredező Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Sérült, Rakoncátlan és töredező Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ