A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml

Termékkatalógus
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml
4,2 6 értékelés
Hajlakk - női, könnyed tartás, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő hajra - 19 560 Ft/1 l
Kód:  KSVL2452 Termékszám:  873509014911
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml Megszűnt

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml

Az ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray egy különleges kozmetikai termék, amely hatékonyan rögzíti a hajat, emellett megvédi természetes rugalmasságát. Védi a hajat a párától és az elektrosztatikus feltöltődéstől. Hajformázó termék, amely hosszantartó hatással rögzíti a frizurát. A termék gyorsan és könnyen harcol az elektrosztatikus feltöltődés ellen, és védi a hajat a káros külső hatásoktól.

Az Alterna Bamboo termékek minden összetevője BIO minősítéssel rendelkező forrásból származik. Ezek a különleges bio összetevők táplálják, erősítik és védik a hajat a káros külső hatásoktól. A sampon mélyen hidratálja a hajat és a fejbőrt, puhaságot nyújt, támogatja a haj természetes rugalmasságát és fényét. A bambusz kivonat visszaadja a haj regenerálódási képességét és selymes megjelenést kölcsönöz számára. Minden Bamboo termék környezetbarát, és természetesen a hajhoz is gyengéd. 

A hajspray gazdag összetétele természetes Kendi olajat tartalmaz, amely védőréteget képez a haj felületén a pára ellen. A természetes bambusz kivonat erősíti a hajat és puhaságot biztosít. A Colour Hold technológia élénkíti és meghosszabbítja a hajszín a tartósságát. A termék nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, flatátokat, GMO-t vagy egyéb szintetikus anyagokat. Próbáld ki a luxus hajspray-t, amely természetesen rögzíti a frizurát! 

Aktív hatóanyagok:

  • Természetes bambusz kivonat - erősít, rugalmasságot és tartás nyújt.
  • Kendi olaj - omega zsírsavak forrása, melyek táplálnak és védenek a haj károsodása ellen. 
  • Colour Hold Technology - megőrzi  haj gazdag, ragyogó színét.

Hajtípus:
Minden hajtípusra, beleértve a festett hajat is.

Használat:
Fújd a kész frizurára, megfelelő távolságból.

Kiszerelés:
250 ml

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Phenyl Trimethicone, Phospholipids, Bambusa Vulgaris Extract, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Panthenol, Phyllanthus Emblica Extract, Glycerin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Tartás
Könnyed fixáló hatás Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Rögzítés szöge

Tartás
Könnyed fixáló hatás Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Külső hatások ellen Kész!

Hatás

Hatás
Tápláló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ