AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Alterna Bamboo Volume Abundant Dúsító Sampon 250 ml

Termékkatalógus
Alterna Bamboo Volume Abundant Dúsító Sampon 250 ml
4,4 10 értékelés
Sampon - női, normál hajra, dús hatás, fényes hatás, hidratáló és táplálás és regenerálás, összetétel: szulfátmentes - 19 160 Ft/1 l
Kód:  KSVL2556 Termékszám:  873509014812
Alterna Bamboo Volume Abundant Dúsító Sampon 250 ml Megszűnt

Alterna Bamboo Volume Abundant Dúsító Sampon 250 ml

Az Alterna Bamboo Volume Abundant Sampon gyengéden tisztítja a hajat, és biztosítja annak mély hidratálását. A termék maximális dúsítást és gyönyörű friss megjelenést nyújt a hajnak. A kíméletes formula nem tartalmaz szulfátokat vagy egyéb olyan anyagokat, amelyek megterhelik a hajat. A sampon gazdag összetétele energetizálja, hosszan tartóan dúsítja és selymesen simává teszi a hajat.

A Bamboo Volume sampon organikus bambusz kivonatokat tartalmaz, amelyek erősítik, hidratálják és természetesen rugalmassá teszik a hajat. A Color Hold technológia védi a haj színét a gyengüléstől és fakulástól. A maca gyökér természetes serkentőként funkcionál a sampon öszetevőjeként. A sampon nagy mennyiségű olyan tápanyagot tartalmaz, amely erősíti a haj és a fejbőr természetes védelmét. Az aminosavaknak, esszenciális zsírsavaknak és antioxidánsoknak köszönhetően, a sampon rendszeres használata mellett hajad gyönyörűen puha és már a tövektől kezdődően dús lesz. Kényeztesd hajadat egy pazar samponnal, amely egészségessé, tápláltá és gyöyörűen ragyogóvá teszi azt! 

Aktív hatóanyagai:

  • Organikus bambusz kivonat - erősíti, hidratálja és biztosítja a haj természetes rugalmasságát.
  • Color Hold technológia - védi a haj színét a gyengüléstől és fakulástól.
  • Maca gyökér - nagy mennyiségben tartalmaz olyan tápanyagokat, amelyek erősítik a haj és a fejbőr természetes védelmét.
  • Aminosavak, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok - táplálást, hidratálást és védelmet nyújt a hajnak a külső káros hatások ellen.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Alkalmazás:
Vidd fel nedves hajadra és gyengéden msszírozd be amíg habot nem képez. Használat után alaposan öblítsd ki.

Kiszerelés:
250 ml

Összetevők:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cyclohexasiloxane, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Methosulfate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, 15, Saccharomyces / Silicon Ferment, Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Iron Ferment, Saccharomyces / Zinc Ferment, Bambusa Vulgaris Extract, Superoxide Dismutase, Quaternium-87, Lepidium Meyenii Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Hydrolyzed Cottonseed Protein, Propylene Glycol, Polyimide-1, Divinyldimethicone / Dimethicone Copolymer, Hydroxyethylcellulose, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Perfume), Linalool, Limonene.

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Szulfátmentes Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Szulfátmentes Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alterna Bamboo Volume Abundant Dúsító Sampon 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Volume Abundant Shampoo 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Bamboo Volume Abundant Shampoo 250 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ