ALTERNA Caviar RepaiRx Instant regeneráló balzsam 250 ml

Termékkatalógus
ALTERNA Caviar RepaiRx Instant regeneráló balzsam 250 ml
5 5 értékelés
Hajbalzsam - kiöblítendő, hatás: fényes hatás, hidratáló, finom haj és táplálás és regenerálás, a következő hajtípusokra ajánlott: festett és sérült - 29 560 Ft/1 l
Kód:  KSVL2535 Termékszám:  873509018766
ALTERNA Caviar RepaiRx Instant regeneráló balzsam 250 ml Megszűnt

ALTERNA Caviar RepaiRx Instant regeneráló balzsam 250 ml

Az ALTERNA Caviar RepaiRx azonnali regeneráló balzsam, egy első osztályú hajkondicionáló, amely visszaállítja a sérült haj természetes egészségét, ragyogását és szépségét. Az ALTERNA Caviar RepaiRx balzsam egy speciális, különleges technológiát alkalmazó, mélyreható bőrápoló kezelési módszer, bőrfiatalító Complex kiegészítéssel, amely nagy koncentrációjú erősítő és tápláló hajproteint tartalmaz. A kaviár kivonatok megújítják és megerősítik a hajszálakat, kiváló hatással vannak a hajminoségre. A Caviar RepaiRx kondicionáló használata után a hajszálak puha, rugalmas, revitalizált, gyönyörű ragyogással fognak büszkélkedni.

A klinikailag bizonyított összetételű hajbalzsam mélyen regenerálja haját, így azt puhának és természetesen egészségesnek látja. Ezen hajkondicionáló alkalmazása kifejezetten hasznos gyenge és sérült hajra. A Caviar RepaiRx kondicionáló egyedülálló fehérje kivonatot tartalmaz, amely óvatosan és hatékonyan kitölti a sérült területeket, mikroszkopikus nagyságű töredezéseket, hogy helyreállítsa a haj természetes rugalmasságát és tartását. A haját megbízhatóan megvédi a további károktól és töredezésektől. Az eredmények már az első használat után azonnal láthatók, és rendszeres használat után a haja megerősödik, vastagabb és egészségesebb lesz. Kezelje a haját egy minőségi balzsammal, hogy lenyűgöző szép megjelenést biztosítson számára!

Hatóanyagai:

  • ColourHold technológia - védi a haj színét a fakulástól vagy őszüléstől.

  • Seasilk technológia - tartalmazza a tengeri kivonatok egyedülálló keverékét, amelyek forrásai a haj folyamatos hidratáltságának.

  • Bőrfiatalító Complex - ellensúlyozza a haj természetes öregedését és természetellenes öregedést is a külső környezeti vagy kémiai hatások miatt. Kaviár kivonatot, C-vitamint és citokint is tartalmaz, amelyek táplálják, kezelik, simává teszik a hajat, és csillogó ragyogást kölcsönöznek neki.


Haj típus:
Minden hajtípusra, különösen a sérült hajra.

Alkalmazás:
A hajmosás után a felesleges vizet törölje le egy törülközővel, majd tegyen elegendő mennyiségű kondicionálót rá, és hagyja a haján legalább 3 percig. Ezután alaposan öblítse ki a balzsamot belőle. Minden egyes hajmosáskor használja a kondicionálót.

Kiszerelés:
250 ml-es

Összetevők:

Víz (Aqua), Cetearil-alkohol, Ciklopentasiloxán, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Divinyldimethicone / Dimethicone Copolymer, Behenyl / Stearyl Aminopropándiol-észterek, kaviár kivonat, Hidrolizált zöldségfehérje PG-Propil-szilanetriol, alga kivonat, Superoxide Dismutase, Polysilicone-15 , Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Silicon Ferment, Saccharomyces / Zinc Ferment, Saccharomyces / Iron Ferment, JojobaEsters, Dimethikonol, Ascorbic Acid, Hidrolizált Rizsfehérje, Foszfolipidek, Cetrimonium Bromid, Butyrospermum Parkii (Shea) glicerin, Tokoferil Acetát, Linum Usitatissimum Lenolaj), Seed Oil, Helianthus Annuus (napraforgómag), C12-13 Pareth-23, butil-glikol, C11-15 Pareth-7, Trideceth-12, Amodimetikon, C12-13 Pareth-3, Laureth-9, Glycereth-26 , Guar hidroxi-propil-trimium-klorid, citromsav, dinátrium-EDTA, fenoxi-etanol, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, fragran (parfüm), limonén, linalool, hexil cinna mal, Geraniol.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Sérült Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Sérült Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALTERNA Caviar RepaiRx Instant regeneráló balzsam 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Conditioner 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Conditioner 250 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ