A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

AlzaEco Citrus fürdőszoba tisztító 3 l

Termékkatalógus
AlzaEco Citrus fürdőszoba tisztító 3 l
4,5 33 értékelés
Környezetbarát tisztítószer - fürdőszobába, 3000 g - 1 063,33 Ft/1 kg
Szuper ár
3 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CIS475 Termékszám:  8594018045402
AlzaEco Citrus fürdőszoba tisztító 3 l 3 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

AlzaEco Citrus fürdőszoba tisztító 3 l

Szeretne többet megtudni az AlzaEco márkáról? Jöjjön és fedezze fel világát, és készüljön fel egy öko kalandra!  

Az AlzaEco Citrus tisztítószer hatékonyan távolítja el a vízkövet, a zsírt és a szerves szennyeződéseket, és élénken fénylő felületet hagyva maga után.

Cseh termék

Cseh termék

Állatkísérletmentes

Állatkísérletmentes

Pénztárcabarát

Pénztárcabarát

Környezetkímélő

Környezetkímélő

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt


 

Mert a természet számít

Az AlzaEco Citruss fürdőszobai tisztítószer 99% -ban természetes. A tisztítószer minden alapanyaga növényi eredetű, ezért könnyen lebomló anyag. Így a fürdőszobai tisztítószer szennyvíztartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt is használható.

99 %

bio anyagok

nem akadály a zsír, a vízkő sem más szennyeződések

Az AlzaEco Citrus fürdőszobai tisztítószer hatékony összetétele megbízhatóan távolítja el a zsírt, a vízkövet és a szerves szennyeződéseket a fürdőszoba sima felületeiről.

 

hatékony

hozzávalók

 

tökéletesen tiszta fürdőszoba

Az AlzaEco Citrust használhatod csaptelepekre, rozsdamentes acél felületekre, csempére, zuhanyzóra vagy kádra. Az AlzaEco Citrus tisztítószer rendszeres használata megakadályozza a vízkőképződést.

.

Szennyeződés     megelőzése

fenntartható tisztítószer-csomagolás

A fenntartható Bag-in-Box csomagolás modern ökológia megoldás. Az ilyen típusú csomagolást 100% -ban újrahasznosítható és kisebb szén-dioxid-lábnyommal jár - így minimalizálja a környezeti hatását. A Bag-in-Box egy zöldebb holnap felé tart.

csomagolás

BAG-in-box

 
Zelený bod

Zöld pont

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.

Karton

Karton

Az AlzaEco Vad Grapefruit tisztítószer csomagolása karton, amely könnyen szelektálható, kék papírgyűjtőbe dobható.

 
AlzaEco

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.


Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.

 

Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.

Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.

Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 -Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 -a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.
                

FIGYELMEZTETÉS:  A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.


Összetétel

<5%: nem ionos hatóanyagok, tejsav, illatanyag >5% - <15%: citromsav

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Rendeltetés
Fürdőszobába Kész!
Tisztítószer típus
Folyékony Kész!
Klórtartalom
Klórmentes Kész!
Funkciók
Vízkőoldó Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Fürdőszobába Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Folyékony Kész!

Klórtartalom

Klórtartalom
Klórmentes Kész!

Funkciók

Funkciók
Vízkőoldó Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát, Klórmentes, Antibakteriális Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
3 l Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tisztítószer Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
Fürdőszobába Kész!

Tömeg

Tömeg
3 000 g (3 kg) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaEco Citrus fürdőszoba tisztító 3 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco Citrus na koupelny 3 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaEco Citrus na kúpeľne 3 l.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ