Akvizice ApF HU Shop roku

AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g

Termékkatalógus
AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g
4,6 42 értékelés
Öko mosogatógép por - megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, semlegesíti a szagokat és megszünteti a lerakódásokat - 357,50 Ft/mosás
Szuper ár
4 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MYC321 Termékszám:  8594018046393
AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g 4 290 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g

Szeretne többet megtudni az AlzaEco márkáról? Jöjjön és fedezze fel világát, és készüljön fel egy öko kalandra!

Megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, a szagokat és a lerakódásokat.

AlzaEco

Cseh termék

AlzaEco

állatokon nem tesztelték

AlzaEco

pénztárca-barát

AlzaEco

természetbarát

AlzaEco

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

AlzaEco

biológiailag lebontható


Az AlzaEco mosogatógép por valóban pénztárcabarát megoldás

Az AlzaEco mosogatógép por biztonságosan távolítja el a vízkövet, a szagokat és a lerakódásokat. A tisztító mosogatógép por a mosogatógépek működését is javítja, így pénzt takarítasz meg.

PÉNZ

megtakarítás

használd együtt  a legjobb eredmény elérése érdekében

Az AlzaEco mosogatógép por nagyon hatékonyan működik, ugyanakkor kíméletesen is. Ezenkívül egyszerűen biológiailag lebontható, így nem szennyezi a környezetet.

biológiailag

leboMLÓ


AlzaEco

Zöld pont

Az ilyen védjeggyel ellátott csomagolásra díjat fizettek be a csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy a termék csomagolásának visszagyűjtéséről, hasznosításáról és ártalmatlanításáról megfelelően gondoskodjon.

AlzaEco

Környezet

Az AlzaEco termékeket természettudatosan tervezték, ezért ezeket választva egyértelműen támogatod a természet védelmét.Hát nem csodás?

AlzaEco

alacsony sűrűségű polietilén

Az AlzaEco öko mosogatógép por tisztítószerének csomagolása alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!



AlzaEco

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk, és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek fontosnak tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló-, és töltőanyagra.

AlzaEco

Hisszük, hogy együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és harmóniában éljenek.

Az Alza hosszú távú célja, hogy kéz a kézben járjon a környezettel, olyan projektet eredményezett, amelynek eredményeire jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk ezeket bemutatni ügyfeleink számára. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagokfelhasználásával.Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, ami egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelenta környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is legyen környezetbarát.



FIGYELMEZTETÉS: A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Száraz helyen, 5-25 °C-on tárolandó. Védőkesztyű használata szükséges. Tartsd távol gyermekektől. Használat után alaposan moss kezet.


Összetétel

>5% - <15% citromsav, nem ionos felületaktív anyag

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Tömeg
1,2 kg Kész!
Darabszám
12 db Kész!
Termék típusa
Tisztító Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Tömeg

Tömeg
1,2 kg Kész!

Darabszám

Darabszám
12 db Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tisztító Kész!
Megjegyzés:
» További mosogatógép tisztító termékek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco Čistič myček 12× 100 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaEco Čistič umývačiek riadu 12× 100 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ