A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

AlzaEco WC tisztítószer, 1 liter

Termékkatalógus
AlzaEco WC tisztítószer, 1 liter
4,5 24 értékelés
Környezetbarát tisztítószer - WC, 1000 g - 1 590 Ft/1 kg
Kód:  CIS480 Termékszám:  8594018045648

AlzaEco WC tisztítószer, 1 liter

Szeretne többet megtudni az AlzaEco márkáról? Jöjjön és fedezze fel világát, és készüljön fel egy öko kalandra!  

Tisztítószer, amely eltávolítja a szennyeződéseket, a vízkő- és a vizeletlerakódást. Az illata pedig kiváló.

Cseh termék

Cseh termék

Állatkísérletmentes

Állatkísérletmentes

Pénztárcabarát

Pénztárcabarát

Környezetkímélő

Környezetkímélő

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt


Mert a természet számít

Az AlzaEco WC-tisztítószer 99% -ban természetes. A tisztítószer növényi és ásványi anyagokat tartalmazó receptúrán alapszik. Az összes hatóanyaga könnyen lebomló anyag. Így a WC-tisztítószer szennyvíztartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt is használható.

99%

bio Anyagok

hatékony és kellemesen illatú tisztítószer

Az AlzaEco WC-tisztító tökéletesen illeszkedik a WC-kagyló falához, így hatásos és tartós. A tisztítószer oldja és eltávolítja a szerves szennyeződéseket, a vízkő- és a vizeletlerakódást. Az AlzaEco tisztítószer előnye a kellemes illata, amelyet azonnal érezni fogsz az öblítések után.

természetes

WC-tisztító


Zöld pont

Zöld pont

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.


AlzaEco

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.


Összetétel

<5%: nem ionos felületaktív anyagok, illatanyagok >5% - <15% citromsav

Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.

Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.

Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 - Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.

                

FIGYELMEZTETÉS:   A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.


Paraméterek

Tömeg
1 000 g (1 kg) Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
1 db Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!
Tömeg
1 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
1 000 g (1 kg) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Tömeg

Tömeg
1 kg Kész!

Termék típusa

Termék típusa
WC tisztító Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Termék típusa

Termék típusa
WC gél Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
WC Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaEco WC tisztítószer, 1 liter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco na toalety 1 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaEco na toalety 1 l.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ